Survivor: Χάος στο Συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Χάος στο Συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Η κόκκινη ομάδα στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 2022 instagram @survivorgreece

Μεγάλη ήταν η ένταση στο κυριακάτικο επεισόδιο του Survivor. Ποιον επέλεξε η ομάδα του για αποχώρηση.

Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor το βράδυ της Κυριακής (17/04) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι δύο ομάδες, μετά το πάρτι και τον ξέφρενο χορό, βρίσκονται πλέον στην ίδια παραλία και συμβιώνουν όλοι μαζί, γεγονός που δημιουργεί νέες εντάσεις.

Survivor: Εκνευρισμένος ο Στάθης με την πολυκοσμία

Αναστατωμένος ο Στάθης Σχίζας με το “καλημέρα σας”, με τον παίκτη των Κόκκινων να μην μπορεί να αντέξει την πολυκοσμία στην παραλία, τονίζοντας πως του χάλασαν “τον σποτ”… Ο ίδιος φαίνεται πως είχε συνηθίσει την ηρεμία, με τους Μπλε να φέρνουν ένταση και γκρίνια στους Κόκκινους.

Σταυρούλα: “Τσακώνονται συνέχεια, δεν μου αρέσουν οι εντάσεις”

Στο ίδιο κλίμα, και η Σταυρούλα Χρασαειδη, η οποία παραπονιέται πως πολλοί είναι οι παίκτες που τσακώνονται για ασήμαντα πράγματα, γεγονός που δημιουργεί αρνητικό κλίμα σε ολόκληρη την παραλία.

Κ Εμμανουήλ: “Βρε Σοφιάννα μου, ο τύπος έχει και μια κοπέλα έξω”

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, από την άλλη, άφησε αιχμές για τη σχέση του Άρη Σοϊλέδη με τη Σοφιάννα, αλλά και για τις επαφές του ποδοσφαιριστή με τη Ναυσικά.

“Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω, την οποία και την ξέρω, είναι και καλή και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος ετοιμάζεται και να παντρευτεί; Δεν ξέρω, υπάρχει ένας έρωτας νομίζω, που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρύψουν αλλά μπα, δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες”, είπε αρχικά ο παίκτης.

Ενώ συνέχισε στο ίδιο ύφος: “Τώρα στο παιχνίδι μπαίνει ξαφνικά και η Ναυσικά. Οι καλύβες μας είναι δίπλα δίπλα. Χθες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει λίγο τη μούρη της γιατί ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά. Την Σοφιάννα την είχε εντελώς γραμμένη κι εκείνη πήγαινε πάνω κάτω, πάνω κάτω”.

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Από σήμερα ξεκίνησαν και πάλι τα δύσκολα για τους παίκτες του Survivor 2022, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια δυνατή μάχη ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Νικητές του πρώτου αγώνα ασυλίας ήταν οι Μπλε με τους Κόκκινους να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη, προκειμένου να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα ποσοστά των παικτών, με την αγωνία για κάποιους να είναι στα ύψη.

 

Στο Συμβούλιο του Νησιού, παρακολουθήσαμε και την ψηφοφορία των παικτών, από την οποία προέκυψε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, με την κάλπη να “δείχνει” τον Γιώργο Κατσαούνη.

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα