Survivor: Χωρίς ασυλίες και αποχώρηση αυτή τη βδομάδα – Έρχονται εκπλήξεις

Survivor: Χωρίς ασυλίες και αποχώρηση αυτή τη βδομάδα – Έρχονται εκπλήξεις
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 4 Glomex

Δεν θα υπάρξουν αγώνες ασυλίας και αποχώρηση αυτή τη βδομάδα στο "Survivor 4", όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός. Σύντομα θα δούμε τους συγγενείς των παικτών στον Άγιο Δομίνικο.

Με καβγάδες ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στο “Survivor 4”, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (23/05), όπου ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των συμπαικτών του, με τον Ηλία Μπόγδανο, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα Καλύβα να ξεσπούν εναντίον του.

Τα επεισόδια που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο “Survivor 4” θα είναι, ωστόσο, κάπως διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει, καθώς δεν θα υπάρξουν αγώνες ασυλίες, ούτε και αποχώρηση, όπως ανακοίνωσε χθες ο Γιώργος Λιανός.

“Σας υποδέχομαι σε μία εβδομάδα που θα είναι πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες, μιας και θα έχει πολλές ανατροπές και μεγάλες εκπλήξεις. Γι’ αυτό τον λόγο δεν θα έχουμε αγώνες ασυλίας, αλλά δεν θα έχουμε και αποχώρηση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Οι παίκτες που έχουν απομείνει αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι είναι 8 και οι παλμοί ανεβαίνουν, καθώς μπαίνουν στην τελική ευθεία του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer της Δευτέρας (24/05), απόψε θα έχουμε αγώνα επάθλου επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται, πως πολύ σύντομα οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με μία έκπληξη, αφού οι συγγενείς τους θα ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο και θα τους συναντήσουν από κοντά.

Σημειώνεται ότι οι συγγενείς που θα ταξιδέψουν θα είναι οι μητέρες των παικτών, με μία εξαίρεση. Στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου θα ταξιδέψει η αδερφή του. Έγινε πρόταση στη σύζυγό του, ωστόσο, για προσωπικούς αλλά και πρακτικούς λόγους δεν μπορούσε να πάει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα