Survivor: Πότε θα γίνει ο τελικός – Οι συγγενείς πάνε στον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Πότε θα γίνει ο τελικός – Οι συγγενείς πάνε στον Άγιο Δομίνικο
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

"Θρίλερ" με την ημερομηνία του τελικού του "Survivor 4" μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Πότε θα πραγματοποιηθεί. Η έκπληξη που περιμένει τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το “Survivor 4”, αν και υπάρχει ένα μεγάλο μπέρδεμα σχετικά με την ημερομηνία του τελικού του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ πολύ σύντομα οι παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο θα έρθουν αντιμέτωποι με μια συγκινητική έκπληξη.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Πρωινό”, οι συγγενείς των παικτών θα ταξιδέψουν σε λιγότερο από δύο βδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και σε 12 ημέρες θα βρίσκονται στο νησί. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση των διαβατηρίων.

Σημειώνεται ότι οι συγγενείς που θα ταξιδέψουν θα είναι οι μητέρες των παικτών, με μία εξαίρεση. Στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου θα ταξιδέψει η αδερφή του. Έγινε πρόταση στη σύζυγό του, ωστόσο, για προσωπικούς αλλά και πρακτικούς λόγους δεν μπορούσε να πάει.

Survivor 4: Πότε θα γίνει ο τελικός

Ο τελικός του “Survivor 4” ήταν να πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου, ενώ μεταφέρθηκε για τέλη Ιουλίου. Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις με την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και το “θρίλερ” με τον Νίκο Μπάρτζη, άλλαξε τα σχέδια της παραγωγής.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, 4 ή 7 Ιουλίου είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες, αφού τελικά δεν βγαίνουν τα επεισόδια. Έπεσε μία σκέψη στο τραπέζι να μειωθούν τα εβδομαδιαία επεισόδια που προβάλλονται και να έχουμε αποχώρηση ανά δύο εβδομάδες. Ωστόσο, δεν προχωρά αυτό το σενάριο, καθώς η εταιρεία της Acun Medya θεωρεί πως το κοινό θα χάσει το ενδιαφέρον του.

Σημειώνεται, πως η εκπομπή “Πρωινό” αποκάλυψε, επίσης, ότι έχει γίνει συμφωνία με κάθε παίκτη είτε να παίρνει το χρηματικό ποσό κάθε εβδομάδα, είτε να δίνεται εφάπαξ στο τέλος του ριάλιτι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα