Survivor: Έρωτας στα χρόνια της καρύδας – Ροδάνθη + Χίλμι = Love

Survivor: Έρωτας στα χρόνια της καρύδας – Ροδάνθη + Χίλμι = Love
Ροδάνθη και Χίλμι από τα Survivor Ελλάδας και Τουρκίας Survivor

Η νίκη των παικτών του ελληνικού Survivor απέναντι στην Κολομβία, το χτυποκάρδι της παίκτριας των Μαχητών και το... φαρμάκι της Μελίνας

Η ελληνική ομάδα του Survivor κατάφερε να πάρει τη ρεβάνς και να κερδίσει την Κολομβία με 10-9 στο αγώνισμα μεταξύ των παικτών των δύο χωρών το βράδυ της Τρίτης. Σε έναν συναρπαστικό αγώνα Μαχητές και Διάσημοι τα έδωσαν όλα για να φέρουν τη νίκη. Ωστόσο, δεν ήταν όλοι τους συγκεντρωμένοι στο αγώνισμα και τη νίκη. Η Ροδάνθη των Μαχητών έμοιαζε απογοητευμένη που δεν θα είχε την ευκαιρία να δει ξανά από κοντά τον Τούρκο ηθοποιό, Hilmi Cem.

“Η Ροδάνθη, τη στιγμή που ανακοίνωσε ο Γιώργος ότι θα παίξουμε με την Κολομβία, απογοητεύτηκε λίγο γιατί περίμενε να παίξουμε με την Τουρκία. Από την προηγούμενη φορά που είχαμε παίξει έχει πέσει το μάτι της στον Hilmi και ανυπομονεί πως και πως να παίξουμε με την Τουρκία” σχολίασε η Βιργινία για το θέμα.

Το ζήτημα βέβαια έδωσε την ευκαιρία στην Μελίνα να πετάξει και πάλι το “καρφάκι” της απέναντι στη Ροδάνθη. “Η Ροδάνθη απλά περιμένει πως και πως να παίξουμε την Τουρκία γιατί της αρέσει ένας παίκτης από την τούρκικη ομάδα και θέλει απλά να τον ξαναδεί. Οπότε, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Ο καθένας με τον πόνο του” είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα η Κύπρια παίκτρια.

Δείτε πως σχολίασαν το γεγονός οι παίκτριες:

Ο Χίλμι Τζεν συμμετέχει για τρίτη φορά στο reality επιβίωσης, αφού ήταν ο μεγάλος νικητής το 2013, ήρθε τρίτος στο All Star της Τουρκίας το 2015 και πλέον συμμετέχει στο εν εξελίξει παιχνίδι. Δηλώνει ηθοποιός, όμως συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως χορευτής και πρωταθλητής νέων στη Σάλσα από την ηλικία των 17 ετών. Εμφανίστηκε στην μικρή οθόνη στο “Τουρκία Έχεις Ταλέντο” από όπου και μεταπήδησε στα Survivor.

Να θυμίσουμε πως το ενδιαφέρον της Ροδάνθης για τον Τούρκο ηθοποιό είχε “καρφώσει” στο Συμβούλιο του νησιού ο Ατζούν Ιλιτζαλί, που αποκάλυπτε στον Hilmi πως μια παίκτρια από την Ελλάδα ενδιαφέρεται για εκείνον, αναφέροντας μάλιστα πως τον πλησίασε για να τον ρωτήσει πότε θα παίξουν ξανά με την Τουρκία.

“Στον αγώνα Ελλάδα – Τουρκία, μία Ελληνίδα σε ερωτεύτηκε. Με ρώτησε «πότε θα ξαναπαίξουμε αγώνα με την Τουρκία;». Μπορεί να μην την έχεις προσέξει αλλά μάλλον την έχεις δει. Θα παίξουμε σύντομα με την Ελλάδα. Θα την δεις σε αυτόν τον αγώνα. Το όνομα της είναι Ροδάνθη”, είπε συγκεκριμένα ο Acun Ilicali στον Hilmi Cem.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Στα αγωνιστικά, μετά τη νίκη, όλοι οι παίκτες απόλαυσαν ένα μπάρμπεκιου στην παραλία. Στη συνέχεια, στον αγώνα για τα σύμβολα, ο Τσίλης από τους άνδρες και η Εύη από τις γυναίκες κέρδισαν ένα ακόμη σύμβολο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα