Survivor: Έξαλλη η Ασημίνα με τη Σταυρούλα – Το επίμαχο story στο Instagram

Survivor: Έξαλλη η Ασημίνα με τη Σταυρούλα – Το επίμαχο story στο Instagram
GLOMEX

Άγριος καβγάς της Ασημίνας και της Σταυρούλας, με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε η νέα παίκτρια προτού μπει στο Survivor. Το Instagram story και οι κουβέντες που αντάλλαξαν.

Οι Κόκκινοι αναδείχθηκαν νικητές τη Δευτέρα (07/03) στο Survivor στον ΣΚΑΙ, με τους Μαχητές να έχουν πλέον τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, τους: Σπύρο Μαρτίκα, Σάββα Κάλβα, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Από το επεισόδιο δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι καβγάδες.

Μετά την ήττα των Μαχητών, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σταυρούλα Χρυασειδή ήρθαν σε αντιπαράθεση με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram η νέα παίκτρια προτού μπει στο Survivor 5.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης “έπιασε” την Ασημίνα μετά τον αγώνα και της είπε πως η Σταυρούλα είχε ανεβάσει ένα story στο οποίο ανέφερε πως η παίκτρια των Μπλε κλαίει συνεχώς.

Θα σταματήσει ποτέ να κλαίει ή θα μας πρήξει; Από τότε που την θυμάμαι, η ίδια κλάψα μια ζωή”, είχε γράψει χαρακτηριστικά Σταυρούλα.

Σημειώνεται πως οι δύο παίκτρια γνωρίζονταν από πριν, καθώς συνυπήρξαν στον ίδιο αθλητικό σύλλογο στο παρελθόν.

Η Ασημίνα το είπε μπροστά σε όλη την εβδομάδα και ζήτησε τον λόγο από την συμπαίκτριά της, με την Σταυρούλα να τα “χάνει” και να της ζητά συγγνώμη, την οποία δεν δέχτηκε.

Η Σταυρούλα είπε στην κάμερα του Survivor 5 ότι θα έπρεπε να της το έχει πει εξ αρχής, με το που μπήκε στο παιχνίδι, ενώ δήλωσε πως μετάνιωσε για αυτό που ανέβασε.

Survivor: Εντάσεις στο συμβούλιο

Στο συμβούλιο του νησιού, η Σταυρούλα Χρυσαειδή από τους Μαχητές βρέθηκε στο στόχαστρο, με αφορμή τόσο την ανάρτησή της όσο και την γενικότερη συμπεριφορά της, επειδή μίλησε ειρωνικά σε αρκετούς συμπαίκτες της.

Η Σταυρούλα δέχτηκε “πυρά” και από τους Μπλε και από τους Κόκκινους, ενώ όσον αφορά την ανάρτηση, δήλωσε ότι θα προτιμούσε η Ασημίνα να της το πει προσωπικά και όχι μπροστά σε όλους.

Μάλιστα, η Κάτια Ταραμπάνκο της αντίπαλης ομάδας έριξε τα βέλη της στη Σταυρούλα κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσής τους, λέγοντας ότι “εγώ δεν κάνω πικρόχολα σχόλια στα social media”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα