Survivor: “Κόλαση” στο συμβούλιο – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: “Κόλαση” στο συμβούλιο – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor 5 Glomex

Ποια ομάδα κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor. Καβγάς Ασημίνας - Σταυρούλας για ένα story που έκανε πριν μπει στο ριάλιτι. Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές ήταν το επεισόδιο του Survivor που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας (07/03) στον ΣΚΑΙ.

Το κλίμα των Μπλε ήταν ιδιαίτερα τεταμένο, με τον Σπύρο Μαρτίκα να τα “βάζει” με τον συμπαίκτη του, Ανδρέα, λέγοντας στην κάμερα:

“Κατά την εξέλιξη του χθεσινού συμβουλίου με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα τον Ανδρέα να λέει ότι μόνο η Μαίη και ο Σάββας είναι άνθρωποι ειλικρινείς που στέκονται δίπλα του και τους νιώθει δίπλα του. Είναι οι μόνοι που είναι αληθινοί, είναι οι μόνοι που εμπιστεύεται, είναι οι μόνοι άνθρωποι που στηρίζει. Ανδρέα μου, κάθε μέρα σου στρώνω να κοιμηθούμε μαζί. Κάθε βράδυ σε σκεπάζω γιατί σε βλέπω να κρυώνεις. Κάθε βράδυ σε σκουντάω όταν έχεις ανήσυχο ύπνο βλέποντας εφιάλτες, όπως λες”.

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε

Οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor 2022 “ρίχτηκαν” για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλία της εβδομάδας.

Στον αγώνα δεν συμμετείχε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος έπρεπε να πάει για ιατρικές εξετάσεις μετά τον χθεσινό τραυματισμό του.

Έπειτα από το δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα που εξάντλησε κυριολεκτικά τους παίκτες των δύο ομάδων, νικητές του αγωνίσματος ήταν ξανά οι Κόκκινοι.

Το παιχνίδι πήγε σε “flag race” και η νίκη κρίθηκε στον τελευταίο πόντο.

Οι Κόκκινοι αισθάνθηκαν αμέσως ασφαλείς, φωνάζοντας συνθήματα, ενώ οι Μπλε στεναχωρέθηκαν που θα έπρεπε να βρεθούν ξανά στην κάλπη με την Μαίη να ξεσπά σε κλάματα.

Survivor: Καβγάς Ασημίνας – Σταυρούλας

Μετά την ήττα των Μαχητών, η Ασημίνα και η Σταυρούλα ήρθαν σε αντιπαράθεση με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram η νέα παίκτρια προτού μπει στο Survivor 5.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης “έπιασε” την Ασημίνα μετά τον αγώνα και της είπε πως η Σταυρούλα είχε ανεβάσει ένα story στο οποίο ανέφερε πως η παίκτρια των Μπλε κλαίει συνεχώς.

Η Ασημίνα της ζήτησε τον λόγο μπροστά σε όλη την ομάδα, με την Σταυρούλα να τα “χάνει” και να της ζητά συγγνώμη.

Survivor: Εντάσεις στο συμβούλιο

Στο συμβούλιο του νησιού, η Σταυρούλα Χρυσαειδή από τους Μαχητές βρέθηκε στο στόχαστρο, με αφορμή τόσο την ανάρτησή της όσο και την γενικότερη συμπεριφορά της, επειδή μίλησε ειρωνικά σε αρκετούς συμπαίκτες της.

Δέχτηκε πυρά και από τους Μπλε και από τους Κόκκινους.

Μάλιστα, η Κάτια Ταραμπάνκο της αντίπαλης ομάδας έριξε τα βέλη της στη Σταυρούλα κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσής τους, λέγοντας ότι “εγώ δεν κάνω πικρόχολα σχόλια στα social media”.

Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά τη χθεσινή ψηφοφορία των Μαχητών, από την οποία αναδείχθηκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας, οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο.

Η ψηφοφορία των Μαχητών “έβγαλε” τον Σάββα Κάλφα, ενώ η Θωμαή Εμμανουηλίδη που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε την Σταυρούλα Χρυσαειδή ως την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, με κριτήριο την συμπεριφορά της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα