Survivor: Γιώργος Κατσαούνης και Ασημίνα Χατζηανδρέου ήρθαν πολύ κοντά – “Τον βάζω κάθε βράδυ να με χαϊδεύει”

Survivor: Γιώργος Κατσαούνης και Ασημίνα Χατζηανδρέου ήρθαν πολύ κοντά – “Τον βάζω κάθε βράδυ να με χαϊδεύει”
Γιώργος Κατσαούνης και Ασημίνα Χατζηανδρέου ήρθαν πολύ κοντά Glomex

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Γιώργος Κατσαούνης ήρθαν αρκετά κοντά, ενώ έπαιζαν παιχνίδια για να ξεγελάσουν την πείνα τους.

Στο παρελθόν ανήκει πλεόν η κόντρα μεταξύ του Γιώργου Κατσαούνη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, καθώς στο επεισόδιο του Survivor το Σάββατο, οι παίχτες των μαχητών ήρθαν πολύ κοντά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ασημίνα στην κάμερα, η ίδια και ο Γιώργος έπαιζαν ένα παιχνίδι για να ξεγελάσουν την πείνα τους.

“Με τον Γιώργο μπορεί στο παρελθόν να έχουμε διαπληκτιστεί λόγω των συμβάντων που είχαν γίνει με την Μυριέλλα και είχε γυρίσει και που είχε πει κάποια πράγματα για μένα. Τα έχω κρατήσει κλειδωμένα σε ένα κουτάκι στο κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να μην κάνω παρέα μαζί του. Με κάνει και γελάω, περνάμε πολύ όμορφα και μέχρι να ξανασυμβεί κάτι ακραίο που θα μας χαλάσει τη σχέση νομίζω ότι δεν θα χαλάσει από μόνο του γιατί είναι κάτι όμορφο”, δήλωσε.

Στη συνέχεια η παίκτρια των Μαχητών συμπλήρωσε πως κάθε βράδυ ο Γιώργος την χαϊδεύει, με τα πλάνα που ακολούθησαν να τους δείχνουν ιδιαίτερα κοντά τη νύχτα.

“Τον βάζω και κάθε βράδυ να με χαϊδεύει γιατί είμαι πολύ χαδιάρα γενικά. Εκείνον τον χαλαρώνει και τον κοιμίζει, οπότε μια χαρά” είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα