Survivor: Η φιτιλιά του Φάνη κατάφερε να “σπάσει” την κλίκα Ασημίνας-Αλέξη

Διαβάζεται σε 2'
Αλέξης Παππάς
Αλέξης Παππάς Instagram@survivorgreece

Ρήξη στις σχέσεις Ασημίνας και Αλέξη μετά την αποκάλυψη του Φάνη στο Συμβούλιο του νησιού. Θερμό επεισόδιο στην καλύβα των Κόκκινων.

Άνω κάτω κατάφερε να κάνει τους Κόκκινους και συγκεκριμένα την κλίκα Ασημίνας – Αλέξη ο Φάνης, αποκαλύπτοντας στο Συμβούλιο του νησιού της Δευτέρας (18/03) ένα παλιό σχέδιο του πολυσυζητημένου παίκτη του Survivor 2024.

Συγκεκριμένα, ο Φάνης μιλώντας στο Συμβούλιο είπε πως στη μία εβδομάδα που πέρασε στην ομάδα των Κόκκινων, κατάλαβε πώς σκέφτεται και πώς κινείται ο Αλέξης, αφού όπως υποστήριξε, ο τελευταίος είχε ζητήσει τη στήριξή του για να βγάλει στη σέντρα την Ασημίνα σχετικά με ένα περιστατικό που είχε συμβεί ανάμεσά τους, όταν εκείνη τον είχε διακόψει την ώρα που μιλούσε στον Γιώργο Λιανό πριν από ένα αγώνισμα.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τους δύο παίκτες να έρχονται σε σύγκρουση, αφού όπως φαίνεται και στο trailer του επεισοδίου της Τρίτης (19/03) η φιτιλιά του έπιασε τόπο.

Στην καλύβα των Κόκκινων, Αλέξης και Ασημίνα συζήτησαν τις “αποκαλύψεις” του Φάνη, με την παίκτρια να διατηρεί τις επιφυλάξεις της για το πόσο “καθαρό ή βρώμικο” είναι το παιχνίδι που παίζει ο συμπαίκτης της, ενώ η προσπάθεια του Αλέξη να της εξηγήσει τι συνέβη πέφτει στο κενό, με τον ίδιο να αποχωρεί εκνευρισμένος.

Είναι ηθοποιός ο Αλέξης όπως ξέρουμε. Αυτή η κίνηση να σηκωθεί και να πει ‘μη μου ξαναμιλήσεις’ ήταν πολύ θέατρο“, δηλώνει η Ασημίνα στην κάμερα του ριάλιτι.

Στον στίβο μάχης “πέφτουν κορμιά” με τον Σταμάτη και τον Γιάννη να συγκρούονται κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο πρώτος κατηγόρησε τον αντίπαλό του πως σε ένα από τα εμπόδια του τράβηξε επίτηδες τα πόδια για να τον καθυστερήσει και να μην τον αφήσει να βγει.

Survivor 2024: Δείτε το trailer της Τρίτης (19/03)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα