Survivor: Η ήττα της Ελλάδας και το χαστούκι της Τουρκάλας στον Βασσάλο

Survivor: Η ήττα της Ελλάδας και το χαστούκι της Τουρκάλας στον Βασσάλο

Οι διαρροές για την εξέλιξη της δεύτερης μονομαχίας ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους survivors έπεσαν έξω, με τους πρώτους να χάνουν 10-9. Βαλαβάνη και Μάριος "άδειασαν" τον Σπαλιάρα για την ήττα

Οι Έλληνες Survivors δεν κατάφεραν τελικά να κερδίσουν τους Τουρκους αντιπάλους τους, παρά τα προγνωστικά και τα όσα διέρρευσαν σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο ηττήθηκαν ξανά, αυτήν τη φορά με 10-9. Η εξέλιξη του αγώνα εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι την τελευταία αναμέτρηση στο σκορ. Το πάθος και θέληση των Ελλήνων παικτών ήταν εμφανής από την αρχή, καθώς όλοι ήθελαν να πάρουν τη ρεβάνς και πάνε στην… παράταση. Οι Τούρκοι ωστόσο απέδειξαν ότι είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι για να χάσουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δεύτερη ήττα επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία των Ελλήνων Survivors και τα “σπασμένα” πλήρωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Το γνωστό μοντέλο, το οποίο έχει αποδειχτεί στατιστικά ότι είναι ένας σχετικά αδύναμος παίκτης, ζήτησε να αγωνιστεί στη δεύτερη μονομαχία εναντίον της Τουρκίας, μιας και στην πρώτη έμεινε εκτός. Η δεύτερη ήττα ωστόσο της ελληνικής ομάδας και η επιμονή του Σπαλ σχολιάστηκε αρνητικά τόσο από παίκτες των Διάσημων όσο και των Μαχητών.

«Ο Γιάννης ήθελε να παίξει γιατί είχε μείνει εκτός στον προηγούμενο αγώνα. Εκεί δυσκολευτήκαμε να αποφασίσουμε ποια αγόρια θα παίξουν και ποια όχι. Ο Γιάννης έμεινε στον προηγούμενο αγώνα εκτός. Ήθελε να παίξει. Κι εγώ θα ήθελα, αν είχα μείνει σε έναν αγώνα έξω να μπω στον επόμενο. Από αυτή την άποψη τον δικαιολογώ. Από την άλλη θεωρώ ότι ο Γιάννης είναι ο πιο αδύναμος παίκτης από όλους τους άντρες. Θεωρώ ότι έπρεπε να κάνει λίγο πίσω και να μείνει εκτός. Δεν στοχοποιώ, ούτε λέω ότι έπρεπε να μείνει ο Σπαλιάρας έξω. Απλά θεωρητικά ο Σπαλιάρας είναι ο πιο αδύναμος από όλους σας. Κάποιοι δεν βάζουν πίσω το εγώ τους για το καλό όλων» ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Εγώ διαφώνησα ότι δεν έπρεπε να παίξουν όλοι όσοι δεν έπαιξαν την προηγούμενη φορά. Ο Γιάννης πικράθηκε λίγο με την απόφασή μου ότι εγώ είπα να μην παίξει αυτός. Εγώ από την πρώτη μέρα έχω πει ότι θα λέω αυτό που σκέφτομαι» δήλωσε ο Μάριος Ιωαννίδης.

Το χαστούκι στον Βασσάλο

Ανεξάρτητα από το ποιος κέρδισε, Έλληνες και Τούρκοι παίκτες κάθισαν μετά τις μονομαχίες στο τραπέζι, απόλαυσαν ένα λουκούλλειο γεύμα κεφτέδες, ντολμάδες, ιμάμ μπαϊλντί, πιλάφι, τζατζίκι κ.ά., γλέντησαν και χόρεψαν.

Ένα στιγμιότυπο ωστόσο που σίγουρα αναμένεται να συζητηθεί είναι το “φλερτ” ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Τουρκάλα πυγμάχο Sabriye Şengül.

Όπως δείχνει το τούρκικο τρέιλερ, η Şengül πηγαίνει στο τραπέζι των Ελλήνων και αιφνιδιάζει τον Βασάλο προσφέροντάς του ένα πιάτο με φαγητό. Εκείνος λίγο αργότερα σηκώνεται και της προσφέρει ένα λουλούδι. Στην προσπάθειά του να τη φιλήσει στο μάγουλο, εκείνη αντιδρά και γελώντας του δίνει ένα χαστούκι…

Δείτε το τρέιλερ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα