Survivor: Η προδοσία κατά Σπαλιάρα και η βεντέτα Βαλαβάνη – Αγγελόπουλου

Survivor: Η προδοσία κατά Σπαλιάρα και η βεντέτα Βαλαβάνη – Αγγελόπουλου

Μετά από ένα μήνα "διακοπών" στον Άγιο Δομίνικο, βγήκαν τα μαχαίρια και επιλέχθηκαν οι υποψήφιοι. "Σφαγή" και στο επεισόδιο της Τρίτης μετά το συμβούλιο του νησιού

Πέρασε καιρός από την περίοδο που βλέπαμε τους διασήμους του Survivor να αλληλοψηφίζονται προκειμένου να “βγουν στη σέντρα” τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μπορεί για μέρες να υπήρχε η αίσθηση πως όλα βαίνουν καλώς και οι celebrity του reality επιβίωσης να έδειχναν πως τηρούν το “ευ αγωνίζεσθαι” και ό, τι μάχονται για τη φανέλα. Μια ήττα σε αγώνισμα ασυλίας φαίνεται πως ήταν αρκετή για να συντρίψει αυτή την επίπλαστη εικόνα της ομάδας που “έσπασε σε χίλια κομμάτια” και “κλίκες”. Η μόνη σχεδόν ομόφωνη και σε κάθε περίπτωση, πλειοψηφική τάση στην ψηφοφορία μετά την ήττα ήταν απέναντι στον Γιάννη Σπαλιάρα. Μια απόφαση που κάτι μας λέει πως δεν αφορά απλά και μόνο τον τραυματισμό του και την αποχή του από τα αγωνίσματα για ένα χρονικό διάστημα.

Από την άλλη, οι δύο έχοντες την ατομική ασυλία, Γιώργος Χρανιώτης και Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται πως έδωσαν τις ψήφους τους με προσωπικά κριτήρια και όχι με αθλητικά, καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι από τους πιο αποτελεσματικούς, αν όχι ο πιο δυνατός παίκτης της ομάδας, ενώ ούτε ανάμεσα στις γυναίκες, η Σόφη Πασχάλη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο “πιο αδύναμος κρίκος.

“Δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του μεγαλύτερου ποσοστού του συνόλου της ομάδας” δήλωσε η αθλητικογράφος δίνοντας την ψήφο της στον Αγγελόπουλο, επιβεβαιώνοντας μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ τους, η οποία και ήταν προφανής από τα προηγούμενα επεισόδια.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας φάνηκε έκπληκτος από τη μαζική ψήφο εναντίον του, ωστόσο ανέφερε. “Έδειξα ένα μεγάλο κομμάτι της αλήθειας μου, έβγαλα τον πραγματικό μου εαυτό, κάτι που ίσως να μην άρεσε στους υπολοίπους. Σέβομαι τη γνώμη των παιδιών. Αν ο κόσμος αποφασίσει ότι δεν θέλει να με βλέπει, δεν έχω πρόβλημα να πάω σπιτάκι μου”.

Από την πλευρά της η Σόφη Πασχάλη ανέφερε πως τρία άτομα, με τα οποία δεν έχει επαφές, ήταν και εκείνα που την ψήφισαν. “Ξέρω με ποιους είμαι κοντά και με ποιους δεν ταιριάζουμε. Άρα επειδή δεν ψηφίζουμε αθλητικά, αλλά συναισθηματικά ακόμα, ήταν κάτι που το περίμενα και είμαι μια χαρά”.

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε έκπληκτος με την αιτιολογία της ψήφου προς το πρόσωπό του. “Το θέμα της εμπιστοσύνης δεν το ακούω συχνά ως μειονέκτημά μου. Προφανώς δεν έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ευρυδίκης και όποιου ποσοστού αντιπροσωπεύει η άποψή της από την ομάδα μας” σχολίασε και πρόσθεσε: “Εγώ όσο χρειαστεί να μείνω στο survivor θα είμαι αυτό. Δεν θυμάμαι να έχω ακούσει στη ζωή μου ξανά, ότι κάποιος δεν με εμπιστεύεται. Για μένα τουλάχιστον είναι όλα ξεκάθαρα ως τώρα, μάλλον δεν είναι για κάποιους άλλους, όπως και για την Ευρυδίκη”.

Ωστόσο, φαίνεται πως η ένταση του συμβουλίου συνεχίστηκε και στην παραλία, αν κρίνουμε από τα λίγα στιγμιότυπα που δίνει το νέο τρέιλερ του show.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα