Survivor: Η πρώτη αντίδραση του Μπο μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα

Survivor: Η πρώτη αντίδραση του Μπο μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα
Ο ράπερ Μπο Instagram / @bo_fugitive

Η απόφαση που πήρε ο γνωστός ράπερ Μπο, μετά από την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το Survivor All Star. Την είχε χωρίσει on air προ λίγων ημερών.

Η Καρολίνα Καλύβα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε χθες, Τετάρτη (25/01), από το Survivor All Star, λίγες μέρες μετά από το σκάνδαλο που ξέσπασε στον Άγιο Δομίνικο για ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνην και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Ο γνωστός ράπερ Μπο, ο οποίος είχε ανακοινώσει δημόσια τον χωρισμό του από την Καρολίνα Καλύβα, όταν προβλήθηκαν τα πλάνα με τα φιλιά της με τον συμπαίκτη της, αποφάσισε να μην ασχοληθεί ξανά με το Survivor, μετά από το τέλος της συμμετοχής της παίκτριας.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης μετέφερε στην εκπομπή “Super Katerina” μερικές πληροφορίες για τον Μπο και την πρώτη αντίδρασή του, έπειτα από επικοινωνία που είχε μαζί του.

“Χθες το βράδυ ο Μπο ήταν το τελευταίο επεισόδιο του Survivor που είδε. Δεν θα ξαναδεί. Από σήμερα από τις 21.00 και μετά, όταν θα βλέπει τηλεόραση, δεν θα υπάρχει ο ΣΚΑΙ. Δεν θα ποστάρει ξανά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τίποτα, όχι μόνο για την Καρολίνα, αλλά για οποιονδήποτε φίλο ή πρώην φίλο στο Survivor”, είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την επιθυμία της να βρεθεί ο Μπο καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, με τον δημοσιογράφο να απαντά: “Δεν θα σηκώσει το τηλέφωνο. Δεν θα γίνει μαριονέτα κανενός άλλου τύπου”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα