Survivor – Καρολίνα Καλύβα: “Ο Σάκης είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης, είναι παιδί του Παππά”

Survivor – Καρολίνα Καλύβα: “Ο Σάκης είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης, είναι παιδί του Παππά”
Η Καρολίνα Καλύβα στο Love it Glomex

"Απασφάλισε" για Αλέξη Παππά και Σάκη Κατσούλη η Καρολίνα Καλύβα. Όσα δήλωσε για το παιχνίδι μετά την αποχώρησή της από το "Survivor 4". Τι είπε για τον Τριαντάφυλλο.

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το “Survivor 4” παραχώρησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η Καρολίνα Καλύβα μίλησε για την στρατηγική που είχε χρησιμοποιήσει ο Αλέξης Παππάς στο “Survivor 4”, αναφέροντας πως κάτι παρόμοιο κάνει και ο Σάκης Κατσούλης.

“Την πρώτη φορά που βγήκα υποψήφια έπαθα ένα σοκ. Μετά το σκέφτηκα και είπα “Παιδιά αυτό είναι, η μεγάλη του Παππά σχολή”. Ο Παππάς ήταν πίσω από όλα αυτά και όλοι εκείνοι που εκπαίδευε. Ο Παππάς στοχοποιούσε παίκτες και έριχνε λάσπη. Κάπως, το ίδιο έκανε και ο Σάκης, γιατί είναι το “παιδί” του Άλεξ. Έβγαινε μπροστά και στοχοποιούσε εμένα, επειδή ήμουν έντονη τον τελευταίο καιρό”, δήλωσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Αναφερόμενη στην βρισιά που είχε αναφέρει η Χριστίνα Κεφαλά, στη Μαριάνθη Κάσδαγλη που είχε πει πως ανέβαινε σε πέτρες για να φαίνεται ψηλή, αλλά και στην υποτιθέμενη ζήλεια της προς την Ελένη Χαμπέρη, είπε:

“Δεν έχω ζητήσει ποτέ από τη Μαριάνθη συγγνώμη και όσα είχε πει η Χριστίνα Κεφαλά ήταν σκεύασμα του Άλεξ. Δεν έχω πει ποτέ τη λέξη που είπε. Όσο για το ύψος, ο Τριαντάφυλλος είναι που περπατούσε στις μύτες των ποδιών για να φαίνεται ψηλός. Μάλλον μπέρδεψε τις φιγούρες. Είχα πει ότι η Ελένη έχει χαμηλή συνείδηση γιατί σε ένα συμβούλιο ο Τζέιμς την είχε “μανιπιουλάρει”. Είχα καταλάβει ότι μπορούσε να κουμαντάρει το μυαλό των παικτών. Ένας από αυτούς ήταν και η Ελένη. Προφανώς και δεν ζηλεύω την Ελένη, προφανώς και ξέρω να χάνω. Νομίζω είχε νεύρα όταν το είπε ο Γιώργος Κορόμι. Έχουν μια έπαρση τα λόγια του. Πιο κοντά από όλους τους amigos ήμουν με τον Ηλία. Είναι αδερφός μου, έχουμε απίστευτο δέσιμο. Ήμασταν μαζί από την πρώτη μέρα”.

Τέλος, για τον Τριαντάφυλλο πρόσθεσε: “Είναι ο μόνος που του τα έχω χώσει τόσο πολύ αλλά αγαπιόμαστε. Δεν ήθελε να παίξει, αλλά όταν μπήκαμε στα ατομικά, είδαμε όλοι ότι μπορεί και παίρνει νίκες, καταλάβαμε ότι δεν υπήρχε θέμα υγείας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα