Survivor: “Κόλαση” στο συμβούλιο, δάκρυσε ο Καραγκούνιας – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: “Κόλαση” στο συμβούλιο, δάκρυσε ο Καραγκούνιας – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Το συμβούλιο του νησιού Glomex

Άγριοι καβγάδες σε Κόκκινους και Μπλε στο Συμβούλιο του Survivor 5. Οι κουβέντες που αντάλλαξαν οι παίκτες. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την ψηφοφορία.

Γεμάτο εντάσεις ήταν το Συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5 της Κυριακής (20/02), με τους Κόκκινους και τους Μπλε να έχουν εσωτερικούς καβγάδες και να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες.

Προηγουμένως, στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, τη νίκη πήρε η ομάδα των Μαχητών, ενώ στους Διάσημους την ατομική ασυλία κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης.

Survivor 5: Ανέβηκαν οι τόνοι στους Κόκκινους

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στους παίκτες, με τον Σάκη Αρσενίου και τον Τάκη Καραγκούνια να βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Οι δύο άντρες τσακώθηκαν άγρια με αφορμή μια ατάκα που είχε πει για τους Μπλε ο Καραγκούνιας, ο οποίος, όμως, τελικά ζήτησε συγγνώμη.

Αυτή τη στιγμή με προσβάλει και δεν έχω μάθει ποτέ στη ζωή μου να λέω ψέματα! Είπε μια ατάκα ο Τάκης στο προηγούμενο παιχνίδι την οποία εγώ δεν θα ανέφερα ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι ήταν on camera. Γύρισε και πέταξε ότι κάποιος από την ομάδα των μπλε τον είπε κουλό επειδή χτύπησε το χέρι του και γύρισα και είπα ότι με πείραξε αυτό. Αυτό το έκανα καθαρά για να πικάρει την ομάδα των μπλε. Εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να πω κάτι. Εμένα με έπνιξε αυτό και ήθελα να πω ένα μεγάλο συγνώμη στα παιδιά γιατί είμαι σίγουρος ότι ποτέ κανένας δεν θα το έλεγε αυτό”, είπε ο Σάκης.

Ο εν λόγω παίκτης ανέφερε ότι αισθάνεται γενικά περιθωριοποιημένος και απομονωμένος από την ομάδα του και ότι δεν του μιλάει κανείς, παρά μόνο η Κάτια Ταραμπάνκο.

Νιώθω αποκομμένος από το παρεάκι που έχουν φτιάξει ο Άρης, ο Απόστολος, η Ναυσικά και ο Σάκης”, ανέφερε ο Τάκης.

Στην κουβέντα μπήκε και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που ανέφερε πως, παρά το γεγονός ότι δεν κάνει παρέα μαζί του, παίρνει το μέρος του απ’ τη στιγμή που ζήτησε συγγνώμη.

Η παίκτρια, επίσης, αποκάλυψε πως έχουν γίνει κλίκες στο παιχνίδι και πως κάποιοι παίκτες μιλούν υποτιμητικά στον Καραγκούνια, ζητώντας του να τους φέρει τα παπούτσια τους.

Τότε, ο παίκτης ξέσπασε σε κλάματα, αναφέροντας ότι είναι 48 χρονών και κάνοντας λόγο για την αξιοπρέπειά του, την οποία δεν θέλει να χάσει.

Survivor 5: Καβγάς και στους Μπλε

Στο μεταξύ, στους Μπλε, ο καβγάς ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου συνεχίστηκε.

“Δεν μπορώ να ανεχτώ την ασέβεια της Ασημίνας στο πρόσωπο μου. Δεν μπορώ να ανεχτώ να με βρίζει χυδαία και κατάφορα μπροστά σε όλο τον κόσμο. Να με εκθέτει πανελλήνια χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς να ξέρω τι σκοπό έχει. Αν δεν της αρέσει η παρουσία μου στο παιχνίδι μπορεί κάλλιστα να με ψηφίσει ανά πάσα. Δεν μπορώ να ανεχτώ την αλητεία και την αγένεια της σε κανένα φάσμα. Την ασέβεια της αυτή στο πρόσωπο μου διότι πραγματικά δεν την έχω πειράξει πουθενά και σε τίποτα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζει με ψέματα, να καταστρώνει σχέδια ψεύτικα και να με εκθέτει στο πανελλήνιο. Με βρίζει με τον πιο χυδαίο τρόπο σε όλη την Ελλάδα! Για να καταφέρει τι; Να ρίξει φως κάπου αλλού, σε μια τάχα μου στημένη βόμβα για να ξεχαστούν τα άλλα. Ακόμα και αυτή συμπεριφορά της δείχνει με αλητεία το πόσο ήθελε να καλύψει την κλοπή των προμηθειών της ομάδας μας τόσο καιρό”, είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για την συμπαίκτριά του.

“Σπύρο μου, εσύ, προσπαθείς να μαυρίσεις την εικόνα μου στο παιχνίδι και προσπαθείς να πεις λόγια που δεν έχω πει. Όλο αυτό το θέμα με κουράζει και αλήθεια δεν θέλω να πω τίποτα άλλο”, ανέφερε η Ασημίνα, ενώ ο Σπύρος απάντησε:

“Πρόσεχε τα λόγια σου! Σε ακούω κόσμος και δεν ανέχομαι αλητείες στο όνομα μου. Δεν θέλω ούτε καλημέρα γιατί και αυτήν μπορεί να την πάρει και να την κάνει χίλια δυο ψέματα! Δεν θέλω αν την βλέπω καν μπροστά μου που μου το παίζει και αθώα”.

Survivor 5: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Έπειτα, οι Κόκκινοι ψήφισαν τον παίκτη που θέλουν να αποχωρήσει.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ο Σάκης Αρσενίου με πέντε ψήφους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα