Survivor: Η λιποθυμία, ο έρωτας, η απόφαση της Δαλάκα, και η αποχώρηση

Survivor: Η λιποθυμία, ο έρωτας, η απόφαση της Δαλάκα, και η αποχώρηση

Ο έρωτας Κατερίνας Δαλάκα και Atakan φαίνεται να φουντώνει. Ο παίκτης που λιποθύμησε και τρόμαξε τους συμπαίκτες του και η αποχώρηση που του παίκτη που δεν πρόλαβε να δώσει πολλά.

Λιποθυμίες, έρωτες και αποχωρήσεις στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor.

Με ένα απρόσμενο γεγονός ήρθαν αντιμέτωποι οι Έλληνες παίκτες, ενώ βρίσκονταν στην παραλία τους, όταν ο Κυριάκος Πελεκάνος λιποθύμησε και έπεσε κάτω. Η ομάδα ανησύχησε και έτρεξε αμέσως στο πλευρό του για να τον βοηθήσει και να τον συνεφέρει. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε, αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού, ότι ο Κυριάκος βρίσκεται στην κλινική, λόγω τροφικής δηλητηριάσης, η οποία προκλήθηκε από τα καβούρια που έφαγαν.

Η Κατερίνα Δαλάκα, που έδειξε εδώ και καιρό την ιδιαίτερη συμπάθειά της προς τον Τούρκο αντίπαλό της, τον Atakan. Πέρα από τα θετικά σχόλια που έκανε για τον ίδιο για άλλη μια φορά και το χαμόγελό της όταν μιλάει για εκείνον, η Κατερίνα πήρε και μια απόφαση, την οποία αποκάλυψε η Melisa στην τουρκική ομάδα. Όπως τόνισε η ίδια, η Ελληνίδα παίκτρια αποφάσισε, σε περίπτωση που κερδίσει ένα από τα εναπομείναντα εννέα αυτοκίνητα, να το χαρίσει στον Atakan.

“Η Κατερίνα πέρυσι κέρδισε ένα αμάξι. Είπε ότι αν κερδίσει και φέτος, θα το δώσει στον Ατακάν. Μπορεί να το δώσει, είναι τέτοια κοπέλα. Είναι συνέχεια δίπλα δίπλα. Η Κατερίνα μου ζήτησε να τους μεταφράζω”, τους είπε.

Το τέλος του επεισοδίου ήρθε με την αποχώρηση ενός παίκτη από την ελληνική ομάδα. Ο Πάτρικ Ογκουνσότο έδωσε αναμφίβολα άλλον αέρα στο παιχνίδι με την παρουσία του., αλλά δεν κατάφερε να δώσει, αγωνιστικά, όλα όσα περίμεναν οι συμπαίκτες του. Ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής και το ταξίδι για τον γνωστό ποδοσφαιριστή έληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα