Survivor: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας – “Φιέστα” στον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας – “Φιέστα” στον Άγιο Δομίνικο
Ο Τάκης Καραγκούνιας Glomex

Παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα έχοντας συγκεντρώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε να δώσει την… άγουσα στον παίκτη των κόκκινων, έχοντας να επιλέξει μεταξύ του ίδιου και των Σπύρου Μαρτίκα και Στάθη Σχίζα.

Έτσι, η “εποχή Καραγκούνια” λαμβάνει τέλος στον Άγιο Δομίνικο, εξέλιξη πάντως που όπως φάνηκε και μετά την ανακοίνωση του ονόματός του έφερε ανακούφιση στους περισσότερους παίκτες που έσπευσαν να το πανηγυρίσουν για την αποχώρηση του παίκτη που είχε ήδη απομονωθεί από συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ο ίδιος, λίγο πριν από την αποχώρησή του, δήλωσε: “Σεβαστή η απόφαση του κόσμου, το χω ξαναπεί. Θα δούμε πως είναι το μέλλον λοιπόν, αφού θα φύγει αυτός ο άνθρωπος από δω μέσα. Σας ευχαριστώ πολύ. Πραγματικά. Είναι κάτι που ήξερα ότι θα κριθεί ανάμεσα σε μένα και στον Μαρτίκα. Η απόφαση του κόσμου είναι σεβαστή. Εγώ θα πάρω από δω λίγες αλλά καλές αναμνήσεις. Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου. Το Survivor ήταν για μένα ένας σταθμός. Τώρα θα γυρίσω στην κόρη μου και θα παλέψω για το όνειρο της. Θα βρω τρόπους να ενταχθώ και πάλι στον χώρο εργασίας μου. Μια ευχή θα κάνω μόνο να σταματήσουν κάποιοι εδώ μέσα να είναι υποκριτές”.

Καραγκούνιας σε Μαρτίκα: “Είσαι βουτυρομπεμπές και γλοιώδης”

Από το χθεσινό επεισόδιο πάντως, που ήταν και το τελευταίο του Καραγκούνια στο νησί δεν έλειψαν οι εντάσεις, με τον ίδιο να είναι και πάλι πρωταγωνιστής δίνοντας συνέχεια στην “αιώνια” κόντρα του με τον Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο αποκάλεσε “γλοιώδη” και “βουτυρομπεμπέ”.

Λίγο πριν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού για το ποιος θα είναι ο παίκτης από την κόκκινη ομάδα που θα αποχωρήσει οριστικά από το Survivor και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγόρησε ανοιχτά τον συμπαίκτη του.

“Ο Μαρτίκας μόνο αυτό ξέρει να κάνει, να μιλάει, να βγάζει λόγο, αλλά αυτό που έχει καταφέρει να κάνει, τουλάχιστον σε εμένα είναι να τον σιχαίνομαι! Είναι ένας βουτυρομπεμπές, μαμόθρεφτο, παιδί της μαμάς του που έχει έρθει εδώ πέρα για να βγάλει καμία γκομενίτσα. Δεν τον ενδιαφέρει κάτι άλλο. Χθες, μετά το πέρας του Συμβουλίου και μόλις γυρίσαμε στις καλύβες μας είδα άλλο ένα γελοίο να συμβαίνει από τον Μαρτίκα και τη συμμορία Σοϊλέδη κλπ, να τους τραβάει με το ζόρι ώστε να μην είμαι εγώ και να κάνει μια συζήτηση για το πώς θα κινηθούν για να βγάλουν εμένα έξω από το παιχνίδι”, δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας υποστηρίζοντας ότι όλοι είναι εναντίον του καθώς ο ίδιος ξέρει και έχει δει πράγματα που μπορούν να τους εκθέσουν.

Καραγκούνιας: Πόσα χρήματα συγκέντρωσε στο Survivor

Ο Τάκης Καραγκούνιας, λοιπόν, μετά από μία… επεισοδιακή περίοδο στον Άγιο Δομίνικο ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Στις αποσκευές του πάντως για το ταξίδι της επιστροφής πάντως θα βάλει και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, αφού κατάφερε να μείνει στο νησί για αρκετό διάστημα.

Οι απολαβές του Καραγκούνια ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Έτσι, δεδομένου ότι τα πρώτα πλάνα του προβλήθηκαν την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου και κατά συνέπεια παρέμεινε στο Survivor για σχεδόν 14 εβδομάδες, επιστρέφει στην Ελλάδα έχοντας συγκεντρώσει 14.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα