Survivor: Μεγάλη ανατροπή – Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Μεγάλη ανατροπή – Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor FACEBOOK / @SURVIVOR GREECE

Ένταση δημιουργήθηκε και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Αυτοί είναι οι τέσσερις παίκτες που έχουν βγει στον "τάκο".

Άλλο ένα συναρπαστικό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor, το βράδυ της Τετάρτης (22/06) στον ΣΚΑΙ.

Στο αγώνισμα, εκείνος που κατάφερε να πάρει την τρίτη ατομική ασυλία και έτσι να προστατεύσει τον εαυτό του, ήταν ο Νίκος Γιάννης.

Survivor: Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν για άλλη μια φορά τον παίκτη που θέλουν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ωστόσο, η κάλπη “έδειξε” ισοψηφία, με αποτέλεσμα να έχουμε δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτοί ήταν η Σταυρούλα Χρυσαεϊδή και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Οι δύο παίκτες ήρθαν να προστεθούν στους δύο προηγούμενους, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου, επομένως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι συνολικά τέσσερις.

Το βράδυ της Πέμπτης (23/06) θα μάθουμε ποιος από αυτούς θα αποχωρήσει από το Survivor.

Survivor: “Στα μαχαίρια” Ασημίνα και Σταυρούλα

Τους λόγους για τους οποίους η Σταυρούλα βγήκε στον “τάκο” από τους υπόλοιπους παίκτες κι αν αυτό οφείλεται σε στρατηγική, σχολίασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Αφήνοντας να εννοηθεί ότι και η ίδια ψήφισε την Σταυρούλα, επανήλθε στο ζήτημα που συζητήθηκε και τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με τον σύντροφο της Ασημίνας, Χρήστο Δάντη και τη σχέση που μπορεί ο ίδιος να έχει με την παραμονή της παίκτριας στο ριάλιτι επιβίωσης.

“Προσωπικά από την Σταυρούλα τελευταία δέχομαι μια κακία, μου λέει ότι μένω εδώ μέσα βάσει του συντρόφου μου, ότι εκεί έξω υπάρχει εκείνος και σπρώχνει λεφτά για να είμαι εγώ εδώ μέσα”, είπε μεταξύ άλλων η Ασημίνα, προκαλώντας την “έκρηξη” της Σταυρούλας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα