Survivor: Μεγάλη ανατροπή – Ποιος παίκτης αποχώρησε

Survivor: Μεγάλη ανατροπή – Ποιος παίκτης αποχώρησε
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 2022 Instagram @survivorgreece

Άνω κάτω οι δύο ομάδες του Survivor στο Συμβούλιο του Νησιού. Ποιος παίκτης εγκαταλείπει τον Άγιο Δομίνικο;

Πολλές ήταν οι εκπλήξεις, αλλά και οι συγκινήσεις στο νέο επεισόδιο του Survivor 5, που προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (19/04), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μετά από τον αδιανόητο καβγά ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας, οι συγκρούσεις στην ομάδα συνεχίστηκαν και στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να αποκαλύπτει τι ειπώθηκε ανάμεσα σε Άρη και Τάκη μπροστά της και πώς ξεκίνησε ο μεγάλος τσακωμός στο Συμβούλιο.

“Επειδή ήμουν μπροστά, έχω να πω ότι ο Άρης γύρισε και είπε “ευτυχώς που Σταυρούλα έχεις τα ….. και μου λες την αλήθεια, γιατί άλλοι δεν τα έχουνε”. Μπροστά στον Τάκη. Από εκεί πήρε ‘τροφή’ ο Τάκης. Δεν ήταν ήρεμος ο Άρης απέναντι στο Τάκη, γιατί έλεγε ότι ο Τάκης ωρυόταν…”, είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα.

Survivor: Οι αποκαλύψεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Την συναισθηματική της φόρτιση, μετά το συμβούλιο, κλήθηκε να διαχειριστεί η Σοφιάννα Αβραμάκη στην καλύβα, αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα επηρεάστηκε πολύ από τον καβγά που σημειώθηκε ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια, με αποτέλεσμα η παίκτρια να φορτιστεί και να ξεσπάσει σε κλάματα για την απόφαση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ να βγάλει στον τάκο τον ποδοσφαιριστή.

“Ρε φίλε, εντάξει κι εγώ άνθρωπος είμαι. Κι εγώ κάπου θέλω να κλάψω και κάπου θέλω να εκτονωθώ”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφιάννα Αβραμάκη

Λίγες ώρες μετά τον τσακωμό, Άρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας βρέθηκαν εκ νέου στον στίβο μάχης για το αγώνισμα επάθλου.

Δίνοντάς τους τον λόγο ο Γιώργος Λιανός, τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και ο μισθοφόρος θέλησαν να ζητήσουν συγνώμη για την συμπεριφορά τους από όλους.

Ειδικότερα, ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην παραγωγή και από τον Τάκη. Υπήρχε μια ένταση την οποία θέλω πραγματικά να την αφήσω πίσω και να την ξεχάσω. Έχω έρθει εδώ για έναν σκοπό και θέλω να ξεχάσω αυτό το περιστατικό γιατί δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο».

«Μερικές φορές κάποια πράγματα δεν είναι στην ευχέρεια την δική μας και ξεφεύγουμε. Αυτό έγινε και χθες ανάμεσα σε μένα και τον Σοϊλέδη. Είναι κάτι ανεπίτρεπτο, που δεν επιτρέπω και εγω στον εαυτό μου. Όταν λέγονται λόγια βαριά, μερικές φορές πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Ζητώ συγγνώμη από όλους τους παρευρισκόμενους, τους κόκκινους, τους μπλε, εσένα Γιώργο. Συγγνώμη και από τον Άρη Σοϊλέδη για αυτά που ειπώθηκαν και από μένα», είπε με τη σειρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας.

Survivor: Άρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας απολογήθηκαν για τον τσακωμό

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε τον αγώνα επάθλου

Μετά από τους τσακωμούς και τα ξεκαθαρίσματα, οι παίκτες του Survivor ρίχτηκαν στη μάχη, διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού, με τους Κόκκινους να κερδίζουν τον αγώνα.

Survivor: Ποιος παίκτης αποχώρησε

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποιος ή ποια θα πρέπει να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν οι: Γιώργος Κατσαούνης, Σοφιάννα Αβραμάκη, Άρης Σοϊλέδης και Τζο Μαριδάκη.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού συγκέντρωσε η Τζο Μαριδάκη, η οποία αποχωρεί από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα