Survivor: Η Ασημίνα αποκάλυψε τι ειπώθηκε ανάμεσα σε Άρη και Τάκη πριν τον τσακωμό

Survivor: Η Ασημίνα αποκάλυψε τι ειπώθηκε ανάμεσα σε Άρη και Τάκη πριν τον τσακωμό
Ασημίνα Χατζηανδρέου - Survivor 5 glomex - skai tv

Με εντάσεις και κλάματα ξεκίνησε το επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης στο Survivor 5. Όσα αποκάλυψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για το παρασκήνιο του τσακωμού στο περασμένο Συμβούλιο.

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε με εντάσεις και ξεκαθαρίσματα στον ΣΚΑΙ, μετά τον χθεσινό άνευ προηγουμένου καβγά ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια.

Οι συγκρούσεις στην ομάδα των Κόκκινων συνεχίζονται, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να αποκαλύπτει τι ειπώθηκε ανάμεσα σε Άρη και Τάκη μπροστά της και πώς ξεκίνησε ο μεγάλος τσακωμός στο Συμβούλιο.

“Επειδή ήμουν μπροστά, έχω να πω ότι ο Άρης γύρισε και είπε “ευτυχώς που Σταυρούλα έχεις τα ….. και μου λες την αλήθεια, γιατί άλλοι δεν τα έχουνε”. Μπροστά στον Τάκη. Από εκεί πήρε ‘τροφή’ ο Τάκης. Δεν ήταν ήρεμος ο Άρης απέναντι στο Τάκη, γιατί έλεγε ότι ο Τάκης ωρυόταν…”, είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα.

Survivor: Όσα αποκάλυψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Την συναισθηματική της φόρτιση, μετά το συμβούλιο, κλήθηκε να διαχειριστεί η Σοφιάννα Αβραμάκη στην καλύβα, αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα επηρεάστηκε πολύ από τον καβγά που σημειώθηκε ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια, με αποτέλεσμα η παίκτρια να φορτιστεί και να ξεσπάσει σε κλάματα για την απόφαση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ να βγάλει στον τάκο τον ποδοσφαιριστή.

“Ρε φίλε, εντάξει κι εγώ άνθρωπος είμαι. Κι εγώ κάπου θέλω να κλάψω και κάπου θέλω να εκτονωθώ”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Survivor: Το ξέσπασμα της Σοφιάννας Αβραμάκη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα