Survivor: Ντάνος όπως Τσακ Νόρις. Αγωνίστηκε μόνος 15 φορές και νίκησε

Survivor: Ντάνος όπως Τσακ Νόρις. Αγωνίστηκε μόνος 15 φορές και νίκησε

Τι κι αν χτύπησε η Βαλαβάνη, τι κι αν αγωνίστηκε μόνος εναντίον όλων, 15 φορές μέσα σε ένα βράδυ. Ο Ντάνος κατάφερε να κερδίσει για τους Διάσημους

Ούτε μια, ούτε δυο ούτε τρεις. Δεκαπέντε διαδοχικές φορές αγωνίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την πλευρά των Διασήμων, μόνος εναντίον όλων των ανδρών των Μαχητών, την ώρα που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε βγει νοκ άουτ.

Ο χθεσινός αγώνας αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη, ο Αγγελόπουλος θα συγκρουόταν με όλους τους Μαχητές. Ο τραυματισμός της συμπαίκτριας του ανάγκασε τον Αγγελόπουλο να αγωνιστεί μόνος του σε συνεχόμενα παιχνίδια, χωρίς ενδιάμεσα διαλείμματα.

Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη:

Το αποτέλεσμα; Και όμως, ο Ντάνος έδωσε 15 σερί αγώνες και κέρδισε τους 10! Τελικό σκορ 10-6. Το αγώνισμα απαιτούσε δηλαδή ισορροπία αφού οι δύο παίκτες ανέβαιναν σε μία δοκό πάνω από πισίνα και προσπαθούσαν να ρίξουν ο ένας τον άλλο μέσα στο νερό. Τη διαφορά έκανε η απόδοση του απέναντι στον Σπαλιάρα, εναντίον του οποίου κατέγραψε πέντε νίκες και καμία ήττα.

Απέναντι στον Μάριο τα βρήκε σκούρα, αφού σε τέσσερις αγώνες που έδωσαν, έχασε τους τρεις και κέρδισε μόνο μία φορά.

Το έπαθλο που εξασφάλισε ο Ντάνος με τη νίκη του:

Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα όλου του υπόλοιπου Survivor. Οι ομάδες Διάσημων και Μαχητών διαλύονται και τα αγωνίσματα θα είναι πλέον ατομικά. Ο καθένας θα αγωνίζεται εναντίον όλων και μόνο για τον εαυτό του.

Το τρέιλερ του νέου επεισοδίου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα