Survivor: Οι 4 φιναλίστ έφτασαν στην Ελλάδα – Το μεγάλο φαβορί

Survivor: Οι 4 φιναλίστ έφτασαν στην Ελλάδα – Το μεγάλο φαβορί
Οι φιναλίστ του Survivor 4 glomex

Μαριαλένα, Σάκης, Ηλίας και Κόρο προσγειώθηκαν πριν λίγες ώρες στην Αθήνα. Ποιος είναι ο επικρατέστερος να σηκώσει το τρόπαιο του Survivor 4.

Μόλις λίγες ημέρες μακριά από τον μεγάλο τελικό του Survivor 4 βρίσκονται οι τέσσερις φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου τον ημιτελικό και τον τελικό του παιχνιδιού.

Στον τελικό παρόντες θα είναι σχεδόν όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα μπορέσει να παραβρεθεί και άλλος κόσμος.

Οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κορόμι έφτασαν πριν λίγες ώρες στην Ελλάδα, μετά από πολλούς μήνες μακριά από τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Η πτήση των φιναλίστ ήταν με ενδιάμεσο σταθμό το Παρίσι, ενώ κατά την άφιξή τους στην Αθήνα άνθρωποι της παραγωγής του Survivor τους φυγάδευσαν από το αεροδρόμιο, βγάζοντάς τους από την πίσω πόρτα…

Survivor: Τα στατιστικά της τελικής 4αδας

survivor-greece

Survivor: Ποιος είναι μεγάλο φαβορί για το έπαθλο

Μόλις λίγες μέρες μακριά από τον μεγάλο τελικό του Survivor 4 ο παίκτης που μοιάζει φαβορί για το τρόπαιο, με βάση τα στατιστικά είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος έχει αποδείξει πως είναι ο καλύτερος παίκτης του φετινού ριάλιτι επιβίωσης και βεβαίως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στον τελικό της Δευτέρας στην Αθήνα.

Ωστόσο, το κοινό θα “βγάλει” νικητή. Και ας μην ξεχνάμε ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους τηλεθεατές. Ίσως η γυμνάστρια, που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο από την πρώτη κιόλας μέρα, κάνει την ανατροπή και “κλέψει” το τρόπαιο από τον πρώην σύντροφό της.

Από την άλλη, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κορόμι ελπίζουν σε ένα θαύμα, μιας και οι πιθανότητες να κερδίσουν μοιάζουν ελάχιστες, αφού και δεν είναι τόσο αγαπητοί στο κοινό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα