Survivor: Ποια είναι τα φαβορί – Οι εκτιμήσεις για τον νικητή

Survivor: Ποια είναι τα φαβορί – Οι εκτιμήσεις για τον νικητή
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Πλησιάζουμε στον τελικό του "Survivor 4" και οι συζητήσεις για τα μεγάλα φαβορί γίνονται ολοένα και πιο έντονες. Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις προτιμήσεις του κοινού.

Επτά είναι οι παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο και διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ στο “Survivor 4”.

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στον τελικό, για τον οποίο η επικρατέστερη ημερομηνία είναι η 4η Ιουλίου, οι συζητήσεις για τα μεγάλα φαβορί και τους δυνατούς παίκτες γίνονται ολοένα και πιο έντονες.

Η εκπομπή “Πρωινό” έδωσε το πρωί της Τετάρτης (09/06) τις εκτιμήσεις της σχετικά με τα μεγάλα φαβορί και τους παίκτες που βρίσκονται πιο ψηλά στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο Σάκης Κατσούλης βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση και είναι το μεγάλο φαβορί, ενώ στις αμέσως επόμενες θέσεις ακολουθούν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κορόμι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Οι γυναίκες του παιχνιδιού βλέπουμε να βρίσκονται ακόμη πιο χαμηλά, καθώς στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ακολουθεί η Καρολίνα Καλύβα και τελευταία είναι η Ελένη Χαμπέρη.

Παρόλα αυτά, σημειώνεται πως έχουμε μπροστά μας σχεδόν ένα μήνα ακόμα για τον τελικό του “Survivor 4” και στο διάστημα αυτό μπορούν να γίνουν πολλές ανατροπές, καθώς τα πράγματα είναι ρευστά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα