Survivor Τελικός: Άλλαξε η ημερομηνία – Πότε θα γίνει

Survivor Τελικός: Άλλαξε η ημερομηνία – Πότε θα γίνει
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Περίπου μια εβδομάδα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του "Survivor 4". Ποια είναι η επικρατέστερη ημερομηνία.

Νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του “Survivor 4”, παρόλο που η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ήθελε να συνεχίσει την προβολή του μέχρι και τα μέσα Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχικές σκέψεις ήταν ο τελικός του “Survivor 4” να γίνει κοντά στις 11 Ιουλίου, ωστόσο, τελικά δεν βγαίνουν τα επεισόδια, επομένως η επικρατέστερη ημερομηνία είναι η Κυριακή 4 Ιουλίου.

Μετά και την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, το παιχνίδι θα γίνει εντελώς ατομικό. Θα παίζουν ακόμη και αγόρια με κορίτσια, ενώ όποιος κερδίζει θα δίνει και έναν για αποχώρηση το βράδυ, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Υπενθυμίζεται, πως είχε προηγηθεί η απόφαση της Acun Medya να δοθεί παράταση στο “Survivor 4”, λόγω της υψηλής τηλεθέασης που είχε, αν και φέτος το ριάλιτι ξεκίνησε νωρίτερα σε σχέση με άλλες χρονιές.

Μάλιστα, η απόφαση της παραγωγής οδήγησε σε μία οικειοθελή αποχώρηση που άλλαξε τον ρουν του παιχνιδιού, με τον Τζέιμς Καφετζή – ο οποίος ήταν το απόλυτο φαβορί – να εγκαταλείπει τη διεκδίκηση των 100.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα