Survivor: Ποιοι πέταξαν τα μαγιό και βούτηξαν γυμνοί στο τζακούζι

Survivor: Ποιοι πέταξαν τα μαγιό και βούτηξαν γυμνοί στο τζακούζι

Οι γυμνές βουτιές στις σαπουνάδες του τζακούζι και τα πρωινά των Διάσημων χωρίς τον Μπο

Προς τον τελικό οδεύει το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης, και οι άλλοτε αγωνιώδεις μονομαχίες μεταξύ Διασήμων και Μαχητών που κρίνονταν την τελευταία στιγμή μοιάζουν να ανήκουν στο παρελθόν. Οι αποδεκατισμένοι Κόκκινοι μοιάζουν να είναι πλέον έρμαια των αντιπάλων τους, οι οποίοι έχουν αγωνιστικά το πάνω χέρι και κερδίζουν εύκολα και… ξεκούραστα τις νίκες.

Έτσι έγινε και στον χθεσινό αγώνα για το έπαθλο, όπου ο Χρανιώτης έχασε πέντε από τους έξι αγώνες (σ.σ.: στους δύο εκ των οποίων έχασε από τον Σπαλιάρα), η Ευρυδίκη έχασε δύο (από τις τρεις) μονομαχίες με τη Σάρα και ο Ντάνος κατάφερε μόλις 4 από τις συνολικά 6 αναμετρήσεις που είχε με τους Γαλάζιους.

Το έπαθλο που απόλαυσαν οι Μαχητές περιελάμβανε σαμπουάν, κούρεμα, πετικιούρ, αφρόλουτρα, τζακούζι και διαμονή σε μια πολυτελή έπαυλη.

Όταν η Σάρα και ο Γιάννης Σπαλιάρας κουρευόταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποφάσισαν να πέταξουν τα μαγιό τους και να κάνουν μπάνιο ολόγυμνοι στο τζακούζι.

Δείτε το βίντεο:

Η σκιά του Μπο

Ο ίδιος ο Μπο δεν ήταν τόσο βαρύς όταν αποχώρησε από το Survivor (σ.σ.: έχασε 30-35 κιλά) ωστόσο η απουσία του φαίνεται να έχει ρίξει βαριά σκιά στη σκηνή των Κόκκινων. Σε δηλώσεις τους Ευρυδίκη, Χρανιώτης και Ντάνος μιλούν με νοσταλγία για τις ημέρες που πέρασαν μαζί με τον ράπερ καθώς και για το δέσιμό τους μαζί του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα