Survivor: Ποντίκι δάγκωσε τον Μπο, στο ταβάνι η Ευρυδίκη

Survivor: Ποντίκι δάγκωσε τον Μπο, στο ταβάνι η Ευρυδίκη

Το ποντίκι όλοι το γνώρισαν, κανείς όμως δεν ήρθε τόσο κοντά του όσο ο Μπο. Χαμός στη σκηνή των "Διασήμων" (Vids)

Για τη γνωριμία τους με τον νέο ένοικο της καλύβας τους μίλησαν οι “Διάσημοι” στο τελευταίο επεισόδιο του reality. Η γνωριμία δεν ήταν ευχάριστη για κανέναν, πολύ περισσότερο όμως για τον Μπο, με τον οποίον ήρθε λίγο πιο  κοντά, δαγκώνοντας το πόδι του.

“Ο καινούριος μας φίλος είναι ένα ποντίκι. Εμφανίζεται τα βράδια, κάνει θόρυβο. Χθες πήδηξε κάτω και η Ευρυδίκη βρέθηκε στο ταβάνι”, είπε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Η Ευρυδίκη από τη μεριά της, παραδέχτηκε πως δεν πήρε την εμφάνιση του ποντικού και τόσο ψύχραιμα.

“Μετά από το χταπόδι, ένα πουλάκι που εμφανίστηκε και τους τερμίτες, τώρα έχουμε τον Τζέρι, ένα ποντικάκι. Εχθές είχα την τύχη να γνωριστούμε λίγο καλύτερα, όταν πήγα να ξαπλώσω, έπεσε από την οροφή κι έπεσε στα πόδια μου. Πετάχτηκα, πρέπει να βγήκα εκτός καλύβας. Δεν περνάω καλά ούτε με το ποντίκι”, είπε.

Κανείς όμως δεν ήρθε τόσο κοντά με το ποντίκι, όσο ο Μπο…

“Κολακεύτηκα πάρα πολύ που προτίμησε το ποντίκι να δαγκώσει το δικό μου πόδι, γιατί σίγουρα τα κορίτσια έχουν πιο ωραία πόδια και πιο λίγε τρίχες. Ήταν καλό δαγκωματάκι. Τώρα το ξαναβλέπω στην περιοχή μας κι είναι λίγο ανησυχητικό. Ίσως να θέλει μόνιμη σχέση. Θα πρέπει να το κοιτάξω”, είπε ο Μπο.

Στο μεταξύ, στην καλύβα των “Μαχητών”, το γνωστό “Εξοχικό”, ο Πάνος πρότεινε στους συμπαίκτες του, μετά και από όσα πέρασαν με το τροχαίο και τον τραυματισμό δύο παικτών της ομάδας, να φτιάξουν ένα σύμβολο.

“Σκέφτομαι επειδή περάσαμε δύσκολα, να φτιάξουμε ένα σύμβολο που να αντιπροσωπεύει τους 8 παίκτες που έχουν παραμείνει. Γιατί ακόμα και η Ειρήνη, που έφυγε, είναι εδώ μαζί μας, και ο Μαριάκος. Σκέφτηκα, να φτιάξουμε έναν τεράστιο πυρσό στην παραλία, που θα στηρίζεται από οκτώ ξύλα, που θα γράφουν πάνω τα ονόματά μας και θα τα ανάβουμε κάθε βράδυ και θα είναι κάτι σαν φάρος”, είπε ο μάνατζερ ράγκμπι.

Σε άλλα νέα, τη μάχη στο αγώνισμα που αυτή τη φορά δεν απαιτούσε ιδιαίτερα μεγάλη αντοχή, αλλά περισσότερο σταθερό χέρι και καλές επιδόσεις στα παζλ, κέρδισαν οι διάσημοι και απόλαυσαν το έπαθλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα