Survivor-Η πρώτη ανάρτηση του Τζέιμς: “Βλαχοκαουμπόη περιμένουμε πώς και πώς να γυρίσεις”

Survivor-Η πρώτη ανάρτηση του Τζέιμς: “Βλαχοκαουμπόη περιμένουμε πώς και πώς να γυρίσεις”
Instagram (jamie.kaf)

Επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο, ο Τζέιμς πέρα από αμέτρητες εμπειρίες, απέκτησε και δύο δυνατές φιλίες. Και στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram δεν θα μπορούσε παρά να μιλήσει γι' αυτές!

Μπορεί να επέστρεψε το Σάββατο στην Ελλάδα, έπειτα από το πολύωρο ταξίδι από τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο μέχρι σήμερα ο πρώην παίκτης του Survivor, Τζέιμς Καφετζής, έμενε μακριά από τα social media. Στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, ο Τζέιμς εξηγεί με χιούμορ τον λόγο της καθυστέρησής του… ότι δηλαδή μόλις σταμάτησε να τρώει!

Στο κείμενο που συνόδευε όμορφες φωτογραφίες του ίδιου με τους κολλητούς του από το ριάλιτι επιβίωσης, τους Νίκο και Άννα-Μαρία, ο Τζέιμς ευχαριστεί τον κόσμο για την αμέριστη αγάπη που του δείχνει και για τα αμέτρητα μηνύματα που του στέλνει. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στους δύο νέους φίλους που έκανε στο παιχνίδι , αναφέροντας πως “βγάζει το καπέλο” στην Άννα- Μαρία, καθώς ενώ μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία, επέλεξε να μείνει με τον ίδιο και τον Νίκο.

Φυσικά δεν μπορούσε να αφήσει στην απ’ έξω και τον Νίκο, για τον οποίο έγραψε ότι “όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’ αυτό δέσαμε από την πρώτη στιγμή”, συμπληρώνοντας ότι τον περιμένει πώς και πώς να γυρίσει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή:

Αρχικά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις σταμάτησα να τρώω! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και υποστήριξη που έχω λαβει, τα μήνυματα είναι αμέτρητα και τα συναισθήματα πολύ έντονα. Για την ζωή μου στο παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα 2 άτομα που μου την κάναν ευκολότερη και δημιούργησαν την αίσθηση της «οικογένειας» σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες,την Άννα-Μαρία ,της οποιας της βγάζω το καπελο επειδή γνώριζε ότι μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία και πολύ πιθανόν να βρισκοταν ακόμη στο παιχνίδι(αφού εκτος από θεάρα με κάποιον ανεξήγητο τρόπο εξελίχτηκε και σε παίχταρα)παρόλα αυτά προτίμησε να μείνει με εμένα και τον Νίκο, ακολουθώντας την καρδιά της.

Για το πως νιώθω για τον Νίκο , δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε ήδη, όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’αυτο δέσαμε από την πρώτη στιγμή!

Βλαχοκαουμποη,περιμένουμε πως και πως να γυρίσεις να σε πάμε Ζευγολατιό με την Αμι!

ΥΣ Τελικά Νικο, είχες δίκιο, ο κόσμος όντως βλέπει!!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα