Survivor: Ο Τζέιμς “πάτησε” Ελλάδα και το Twitter τον καλωσόρισε

Survivor: Ο Τζέιμς “πάτησε” Ελλάδα και το Twitter τον καλωσόρισε
Ο Τζέιμς Καφετζής επέστρεψε στην Ελλάδα

Το πιο γλυκό τους πρόσωπο έδειξαν οι χρήστες του Twitter προς τον Τζέιμς Καφετζή που επέστρεψε σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο, έπειτα από την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor.

Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες, ο Τζέιμς Καφετζής,

Την απόφασή του να αποχωρήσει ανακοίνωσε στο Συμβούλιο του νησιού την περασμένη Τρίτη, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, όλες οι σκέψεις και οι αναμνήσεις του αφορούν το παιχνίδι και δεν μπορεί να θυμηθεί την προηγούμενη ζωή του. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως το πιο σημαντικό πράγμα που έχει είναι το μυαλό του και η ψυχή του, γι’ αυτό και επιλέγει να τα διαφυλάξει αποχωρώντας.

Ο δημοφιλής παίκτης έπειτα από ένα πολύωρο ταξίδι από τον Άγιο Δομίνικο έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και το Twitter τον υποδέχτηκε ιδιαίτερα θερμά. “Είμαστε δίπλα σου ό,τι κι αν κάνεις”, “Καλώς ήρθες πρίγκιπα”, “Νικητή της καρδιάς μας” και “Σ’ αγαπάμε” είναι μερικές από τις ατάκες που έγραψαν οι χρήστες.

Συνοδευόμενος από μέλη της παραγωγής και φορώντας μάσκα για τον κορονοϊό, ο Τζέιμς δεν έκανε κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.

Δείτε την “αποθέωση” του Τζέιμς στο Twitter:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα