Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε γιατί δεν ακολουθεί τη Μαριαλένα στο Instagram

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε γιατί δεν ακολουθεί τη Μαριαλένα στο Instagram
@sakiskats

Το λόγο που δεν έχει πατήσει ακόμα "follow" στο προφίλ της Μαριαλένας στο Instagram, αποκάλυψε ο νικητής του φετινού Survivor, Σάκης Κατσούλης.

Για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία, όπως αποκάλυψε ήταν “έρωτας με την πρώτη ματιά”, το γούρι που είχε στο Survivor και τον λόγο που δεν την ακολουθεί στο Instagram, μίλησε ο Σάκης Κατσούλης, που το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Σου-Κου Family”.

Αναφερόμενος στους λόγους που δεν έχει κάνει ακόμα follow την πρώην σύντροφό του στο Instagram, ο νικητής του φετινού Survivor δήλωσε τα εξής: Περιμένω” να με ακολουθήσει εκείνη. Το πάμε εγωιστικά ποιος θα το κάνει πρώτος. Είναι ένα παιχνίδι μεταξύ μας, να δούμε ποιος θα κάνει πρώτος”.

Ακόμα, ο Σάκης Κατσούλης σημείωσε ότι όταν ηρεμήσουν τα πράγματα θα αποφασίσουν με τη Μαριαλένα εάν θα υπάρχει επανασύνδεση.

“Ποτέ δεν λέμε ποτέ με τη Μαριαλένα. Τη λατρεύω πραγματικά. Και πόσο μάλλον μετά το παιχνίδι, με όλα αυτά που περάσαμε. Οπότε έχουμε μείνει σε αυτό, θέλουμε πολύ και οι δύο, ώριμα, όταν ηρεμήσει το μυαλό μας, να πάρουμε μια απόφαση που θα είναι σοβαρή. Δεν υπάρχει δοκιμάζουμε. Είμαι 35 χρονών, είναι 25 αλλά είναι πάρα πολύ ώριμη μετά και από όλο αυτό που πέρασε. Οπότε όταν ηρεμήσουμε και δούμε πραγματικά αυτό που υπάρχει μέσα μας ο ένας για τον άλλο, τότε θα αποφασίσουμε αν θα ξαναείμαστε μαζί”, είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα