Survivor: Ο Βασάλος έφυγε, αλλά κάτι ξέχασε – Οργή από τη Μαριαλένα

Survivor: Ο Βασάλος έφυγε, αλλά κάτι ξέχασε – Οργή από τη Μαριαλένα
Ρουμελιώτη - Βασάλος skai tv

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το Survivor All Star, ωστόσο στον Άγιο Δομίνικο ακούγεται ακόμη το όνομά του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποτελεί πλέον παρελθόν από το Survivor All Star, καθώς αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Χωρίς κανείς να μπορεί να πιστέψει το αποτέλεσμα, ούτε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα, είπε χαρακτηριστικά:Αποκλείεται, πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Όλα καλά εντάξει, κανένα πρόβλημα, έφτασε κάπου εδώ και εμένα το τέλος μου”.

Το τελευταίο διάστημα η σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor ήταν αρκετά έντονη. Οι δυο τους είχαν έρθει σε μεγάλη αντιπαράθεση και οι σχέσεις τους δεν γεφυρώθηκαν ποτέ.

Η Μαριαλένα, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι, εξέφρασε το παράπονό της για το γεγονός ότι ο Βασάλος ξέχασε να την αναφέρει κατά την αποχώρησή του.

«Με στενοχώρησε που δεν με ανέφερε πουθενά στο τέλος. Ήταν λες και κράτησε πικρία. 5,5 μήνες εδώ ρε φίλε, έχουμε φάει ψωμί κι αλάτι, έχουμε περάσει από τα πιο δύσκολα από την πρώτη ημέρα μέχρι σήμερα, δεν έχουμε αλλάξει ποτέ ομάδα και δεν έκανες μία αναφορά σε εμένα;» ανέφερε η Μαριαλένα.

«Λογικά κατάλαβε ότι το κοινό είναι αγωνιστικό από ό,τι κατάλαβα, ότι τους αρέσουν τα αγωνίσματα οπότε λέει ας πω τους καλύτερους παίκτες στα αγωνίσματα. Για να τους ανεβάσει. Είπε ότι θέλει να το πάρει ο Σάκης κι ενδεχομένως να του έσκασε αυτό που έγινε μεταξύ μας όταν τον είχα ψηφίσει και δεν ήθελε να αναφερθεί σε εμένα κάπως. Στενοχωρήθηκα, μου πέρασε, θέλω να είναι καλά και θα τα πούμε έξω» κατέληξε η παίκτρια.

Survivor All Star: Όσα θα δούμε την Τρίτη (27/06)

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφορεί, η ένταση στο αποψινό επεισόδιο είναι τεράστια, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης, μετά την υποψηφιότητά του, αφήνει υπονοούμενα περί στρατηγικής.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Κατσούλης αναφέρεται στον Ηλία Μπόγδανο λέγοντας ότι δεν είναι αντικειμενικός και αλλάζει απόψεις συνεχώς. Στη συνέχεια, ο Ηλίας επιτίθεται στο Μπάρτζη, λέγοντάς του ότι σκέφτεται πονηρά…

Στο τέλος του αποψινού Συμβουλίου, ένας παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor Spoiler: Οι δύο παίκτες που αποχωρούν αυτή την εβδομάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, από το Survivor, στο επεισόδιο της Τρίτης θα αποχωρήσει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, την εβδομάδα αυτή θα αποχωρήσει και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δούμε στις επόμενες δύο αποχωρήσεις της εβδομάδας τον Ηλία Μπόγδανο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, που αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα φαβορί, να αποχωρούν οριστικά από το Survivor All Star.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (27/06)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα