Survivor: Σπανού κατά Μυριέλλας “Δεν μπαίνω στη διαδικασία, παίζει δεν παίζει κα…ντα”

Survivor: Σπανού κατά Μυριέλλας “Δεν μπαίνω στη διαδικασία, παίζει δεν παίζει κα…ντα”
Ελισάβετ Σπανού glomex

Η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του "Καλό Μεσημεράκι" και δεν μπορούσε παρά να μην αναφερθεί στο ειδύλλιο Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη.

Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Ελισάβετ Σπανού, η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Και μιας και τα βλέμματα τις τελευταίες ημέρες έχουν στραφεί στη Μυριέλλα Κουρεντή ο παρουσιαστής δεν μπορούσε παρά να μην αναφερθεί επί του θέματος. Αναφορικά με την “έκρηξη” του Βαλάντη η τραγουδίστρια σημείωσε “Η Μυριέλλα Κουρεντή έσπρωχνε κι άλλους από την άλλη μεριά και δεν πέθαινε. Νομίζω ότι ήταν αφορμή για όλα τα άλλα που υποβόσκουν και δεν βλέπετε”.

Ο παρουσιαστής επέμεινε ζητώντας της να διευκρινίσει εάν πράγματι “παίζει κάτι” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. “Ρε συ, δεν μπαίνω στη διαδικασία τώρα. Παίζει δεν παίζει κα…ντα. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον. Δεν επηρεάζει την ομάδα και την απόδοση της ομάδας. Όλο αυτό είναι μια έκφραση συσσωρευμένης έντασης” εξήγησε η Ελισάβετ Σπανού αναφερόμενη στο ειδύλλιο Μυριέλλας – Κατσαούνη.

Η τραγουδίστρια παρακολουθώντας το επεισόδιο της Δευτέρας είχε σχολιάσει μέσα από τα social media:

Καλή η προσπάθεια αλλά μάπα η παράσταση. Ναι ρε κορίτσι… όλοι εναντίον σου ξαφνικά. Γίνεται θέμα οποίος θέλει να γίνει θέμα! Νομος!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα