Survivor Spoiler: Ανατροπή – Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε

Survivor Spoiler: Ανατροπή – Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε
Στιγμιότυπο από το Survivor 5 instagram @survivorgreece

Πολλές θα είναι οι εντάσεις, αλλά και οι συγκινήσεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.

Γεμάτο τσακωμούς, αλλά και έντονες συγκινήσεις θα είναι το νέο επεισόδιο του Survivor 5, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (22/02) στον ΣΚΑΙ.

Μετά το χθεσινό επεισοδιακό συμβούλιο, στο οποίο αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση οι Μυριέλλα Κουρεντή, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Σάκης Αρσενίου, αλλά και μετά τα άγρια σκηνικά στην παραλία των Διασήμων, οι Κόκκινοι συνεχίζουν να τσακώνονται.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα έχουν έναν μεγάλο καβγά μπροστά σε όλους, με τη δεύτερη να βγαίνει εκτός εαυτού και να φωνάζει, αλλά και να διώχνει τον Άρη Σοϊλέδη που προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Το αγώνισμα που θα παρακολουθήσουμε απόψε θα έχει ως έπαθλο την επικοινωνία, γεγονός που θα κάνει τους παίκτες του Survivor 5 να “λυγίσουν”. Ανάμεσά τους και ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος δακρύζει και λέει χαρακτηριστικά: “Αυτή τη στιγμή με έχει καταρρακώσει. Θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου, γιατί…”.

Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο, οι Διάσημοι θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και μετά από πολλές συνεχόμενες ήττες θα κερδίσουν το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας.

Survivor: Το trailer της Τρίτης (22/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα