Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν απόψε την ασυλία – Ανατροπή με την αποχώρηση

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν απόψε την ασυλία – Ανατροπή με την αποχώρηση
Survivor All Star skai tv

Μεγάλη έκπληξη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα ασυλίας και η αλλαγή με την αποχώρηση.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (15/5) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, οι Διάσημοι κέρδισαν και ο Σάκης Κατσούλης πήρε το αμάξι και μαζί με την κόκκινη ομάδα πλην Βασάλου ταξίδεψαν στην Πούντα Κάνα.

Σήμερα και αύριο θα παρακολουθήσουμε τους δύο αγώνες ασυλίας για αυτή την εβδομάδα από την οποία θα προκύψουν τρεις υποψήφιοι.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα στο Survivor έχει διαμορφωθεί βάσει των εκλογών της Κυριακής (21/5), και έτσι η αποχώρηση θα προβληθεί την Τετάρτη (17/5).

Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, στο αγωνιστικό σκέλος θα παρακολουθήσουμε έναν έντονο αγώνα για την ασυλία, όπου δεν θα λείψουν οι κόντρες.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Μπλε κάνουν το 1-0 και έτσι στο Συμβούλιο του νησιού οι Κόκκινοι θα ψηφίσουν τον πρώτο συμπαίκτη τους για αποχώρηση.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα