Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία – Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία – Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor All Star ΣΚΑΙ

Μεγάλη μάχη για την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star. Ποιοι κερδίζουν και ποιος θα βγει υποψήφιος από την κάλπη. Δείτε τα spoilers.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star απόψε, Τρίτη (14/03), στον ΣΚΑΙ.

Η ομάδα των Μπλε βρίσκεται σε “αναμμένα κάρβουνα”, κάτι που φαίνεται πως έχει αντίκτυπο και στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς στο χθεσινό επεισόδιο έχασαν και τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο του Γιώργου Ασημακόπουλου και των παραπόνων που έκανε προς την ομάδα του, ενώ χθες βγήκαν στον “τάκο” τρεις ακόμη υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους Μπλε.

Οι εντάσεις μεταξύ των παικτών συνεχίζονται, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη να κατηγορούν ο ένας τον άλλον.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

Οι Κόκκινοι και οι Μπλε θα “ριχτούν” στη μάχη για την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Οι Μαχητές αγχώνονται ιδιαίτερα, αφού έχουν ήδη τέσσερις υποψήφιους από την ομάδα τους και δίνουν τα πάντα για να την κερδίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS24/7, τελικά οι Κόκκινοι καταφέρνουν να επικρατήσουν με 10-9, ενώ οι Μπλε θα οδηγηθούν για τρίτη φορά στην κάλπη.

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά τον αγώνα και την ήττα τους, οι Μπλε καλούνται να ψηφίσουν εκ νέου έναν παίκτη από την ομάδα τους.

Πληροφορίες του NEWS24/7 αναφέρουν ότι τελευταία υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών θα αναδειχθεί η Μελίνα Μεταξά.

Έτσι, συνολικά οι υποψήφιοι είναι πέντε και είναι οι: Γιώργος Ασημακόπουλος, Τζο Μαριδάκη, Κωνσταντίνος Βασάλος, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Μελίνα Μεταξά.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (14/03)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα