Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία απόψε

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία απόψε
Facebook / Survivor Greece

Το παιχνίδι γίνεται ατομικό, οι κανόνες αλλάζουν. Ποιος θα τεθεί εκτός ψηφοφορίας. Συνεχίζεται ο "ψυχρός πόλεμος" Μαρτίκα-Σοϊλέδη.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το φετινό Survivor, όπως θα διαπιστώσουμε και από το νέο αγωνιστικό του “format” που ξεκινά από το επεισόδιο της Δευτέρας.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι οκτώ εναπομείναντες παίκτες θα καταλάβουν πως πλέον τα πράγματα αλλάζουν και το παιχνίδι γίνονται περισσότερο ανταγωνιστικό, αφού οι μονομαχίες για την ασυλία θα γίνουν ατομικές.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο κάθε παίκτης πλέον παίζει -κυρίως- για τον εαυτό του, αφού θα διεκδικεί την ασυλία που θα τον θέτει εκτός ψηφοφορίας.

Την ίδια ώρα, ο “ψυχρός πόλεμος” ανάμεσα σε Μαρτίκα και Σοϊλέδη θα συνεχιστεί, με τους δύο παίκτες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Survivor Spoiler: Ποιος θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Οι οκτώ παίκτες θα συγκεντρωθούν στον στίβο μάχης για να αναμετρηθούν στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Εκεί, θα γίνουν ορισμένες πολύ δυνατές μονομαχίες, με τους παίκτες κόκκινων και μπλε να τα δίνουν όλα προκειμένου να πάρουν την ασυλία.

Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν, τα οποία σας μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, αυτός που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο ατομικό παιχνίδι είναι ο Άρης Σοϊλέδης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα