Survivor – Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor – Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Συμβούλιο του νησιού του Survivor 4 instagram @survivorgreece

Χαιρετά τον Άγιο Δομίνικο, αποδυναμώνοντας τους "Amigos" που βλέπουν τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να οδεύουν προς τελικό.

Ιδιαίτερα συναισθηματικό θα είναι το αποψινό Survivor, καθώς, εκτός από το ξέσπασμα του Ηλία Μπόγδανου που “λυγίζει”, εξομολογούμενος την πίεση που αισθάνεται όλο αυτό το διάστημα στον Άγιο Δομίνικο, το επεισόδιο της Κυριακής θα έχει και μία αποχώρηση.

Δεδομένου μάλιστα, ότι ο παίκτης ή η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης ανήκει στους “Amigos”, η αποχώρηση αναμένεται να προκαλέσει κλάματα και συναισθηματική φόρτιση μεταξύ των μελών της παρέας, σε ένα συμβούλιο που θα είναι έντονο από την αρχή μέχρι το τέλος του.

Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελένη Χαμπέρη και Γιώργος Κόρομι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στο τέλος του αποψινού επεισοδίου το όνομα της αποχώρησης, μειώνοντας ακόμη περισσότερο τον αριθμό των παικτών που παραμένουν στο νησί, οδεύοντας πια προς τον τελικό.

Σύμφωνα με τα spoilers, λοιπόν, η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Ελένη Χαμπέρη, με τους συμπαίκτες της να την αποχαιρετούν και τους “Amigos” να μετρούν πια έναν παίκτη λιγότερο, βλέποντας το… αντίπαλο “στρατόπεδο” των Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη να δυναμώνει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα