Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Πολύ σύντομα θα δούμε τους παίκτες του "Survivor 4" να διεκδικούν ένα αυτοκίνητο μέσα από δύο παιχνίδια. Ποιος θα καταφέρει να το κερδίσει;

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το “Survivor 4” του ΣΚΑΙ, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να προσφέρει πολυτελή έπαθλα στους παίκτες του Άγιου Δομίνικου.

Μέχρι στιγμής, είδαμε το έπαθλο με το καταμαράν, με το ελικόπτερο και με το ταξίδι στο Μαΐάμι, ενώ το βράδυ της Κυριακής (30/05) η νικήτρια ομάδα θα ταξιδέψει ξανά στο Μαϊάμι, αλλά αυτή τη φορά για συγκεκριμένο σκοπό.

Ειδικότερα, οι νικητές θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς στο Game 4 των NBA playoffs και θα δουν από κοντά τον αγαπημένο Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του.

Πολύ σύντομα, όμως, θα δούμε τους παίκτες του “Survivor 4” να διεκδικούν κι ένα άλλο μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, γαλλικής μάρκας.

Όπως έγινε γνωστό, θα υπάρξουν δύο παιχνίδια. Το πρώτο, θα είναι με ερωτήσεις που αφορούν τους παίκτες και τις μαμάδες τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταλήξουμε σε δύο παίκτες και θα ακολουθήσει ένα στίβος μάχης, ο οποίος, όμως, δεν θα είναι αγωνιστικός.

Ποιος θα είναι ο νικητής του αυτοκινήτου; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται”, θα έχουμε γυναίκα νικήτρια και αυτή θα είναι η Ελένη Χαμπέρη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα