Survivor Spoiler: Η ομάδα που χάνει απόψε – Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Survivor Spoiler: Η ομάδα που χάνει απόψε – Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 5 glomex

Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Γεμάτο ένταση θα είναι το νέο επεισόδιο του Survivor 5, το οποίο θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας (21/02).

Ένας άγριος τσακωμός θα εκτυλιχθεί στην παραλία των Κόκκινων κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου. Συγκεκριμένα, μετά τη χθεσινή ένταση ανάμεσα στον Σάκη Αρσενίου και τον Τάκη Καραγκούνια, οι δύο παίκτες θα τσακωθούν μπροστά σε όλους και θα κοντέψουν να πιαστούν στα χέρια.

Υπενθυμίζεται πως στο συμβούλιο του νησιού, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πως κάποιοι Κόκκινοι μιλούν υποτιμητικά στον Καραγκούνια, με τον ίδιο να δακρύζει.

Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor 5, ο Καραγκούνιας θα ξεσπάσει εναντίον του Αρσενίου και θα αίματα θα “ανάψουν” πολύ γρήγορα.

Παράλληλα, ο Άρης Σοϊλέδης θα προσπαθήσει να μιλήσει την ώρα της μεγάλης έντασης, αλλά επειδή δεν θα τον αφήσουν, θα κλωτσήσει ό,τι βρει μπροστά του και θα φύγει.

Έπειτα, θα δούμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας για αυτή τη βδομάδα, ενώ στο συμβούλιο του νησιού θα μάθουμε τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά τον Σάκη Αρσενίου.

Survivor Spoiler: Η ομάδα που χάνει απόψε και ο δεύτερος υποψήφιος της εβδομάδας

Στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή μάχη ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλίας φαίνεται πως θα είναι για ακόμη μια φορά οι Μαχητές κι έτσι οι Διάσημοι θα βρεθούν στην κάλπη ξανά, προκειμένου να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ο Σάκης Αρσενίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην κάλπη οι Διάσημοι θα ψηφίσουν την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία θα είναι η δεύτερη υποψήφια για αυτή την εβδομάδα. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η απόφαση του Αρη Σοϊλέδη, ο οποίος είναι ο κάτοχος της ατομικής ασυλίας.

Survivor: Το trailer της Δευτέρας (21/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα