Survivor Spoiler: Η προφητεία βγαίνει αληθινή – Ποιος παίκτης αποχωρεί

Survivor Spoiler: Η προφητεία βγαίνει αληθινή – Ποιος παίκτης αποχωρεί
Survivor All Star ΣΚΑΙ

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού στο Survivor All Star την Πέμπτη. Ποιος παίκτης αποχωρεί, επιβεβαιώνοντας το σενάριο για "κρυφό" σχέδιο.

Με ένα νέο επεισόδιο, το τελευταίο για αυτή την εβδομάδα, επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης (06/04) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι Κόκκινοι κέρδισαν και τον αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας, συνεχίζοντας τις σερί νίκες τους αυτή την εβδομάδα. Είδαν μηνύματα από την οικογένεια και τους συντρόφους τους με ευχές για το Πάσχα, ενώ στον αντίποδα οι Μπλε ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένοι που έχασαν την ευκαιρία να διαβάσουν μερικά λόγια από τους δικούς τους ανθρώπους.

Στο αποψινό επεισόδιο, όπως βλέπουμε στο trailer, αναμένεται να έχουμε νέα παράπονα από τον Τάκη Καραγκούνια.
“Κάποιες κουβέντες πολλές φορές δεν μου αρέσουν. Αλλά χάνω την υπομονή μου εδώ μέσα, είμαστε σε ένα κοινόβιο. Δεν θα κάτσω σε μία συζήτηση να ακούσω να με χαρακτηρίζουν και να γελάνε μαζί μου. Δεν μπορώ να το δεχτώ”
ακούγεται να λέει. “Δεν είναι ωραίο να έχω ένα παιδί έξω και να με λένε κλόουν και γελωτοποιό και να με κοροϊδεύουν” αναφέρει στην Αφροδίτη.

Survivor All Star: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Οι δύο ομάδες θα ριχτούν στη μάχη για τον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας, εκείνον του αγώνα επάθλου, σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση η οποία θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Κόκκινοι θα κερδίσουν ξανά τον αγώνα. Πρόκειται για την πέμπτη σερί νίκη της ομάδας, αφού από την Κυριακή μέχρι και σήμερα έχουν κερδίσει όλα τα έπαθλα: τρεις ασυλίες, ένα επικοινωνίας και ένα φαγητού.

Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, μία νέα ένταση θα ξεσπάσει ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, λίγο πριν την αποχώρηση.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Ελευθερία Ελευθερίου, Νίκος Μπάρτζης, Σπύρος Μαρτίκας, Ρία Κολοβού.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία χθες ξέσπασε σε κλάματα, είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει.

Με βάση αυτό, φαίνεται, λοιπόν, πως όντως είχε τεθεί σε εφαρμογή κάποιο σχέδιο, αφού όπως είχαν αποκαλύψει η Ρία και η Στέλλα, η Ελευθερία φοβόταν να βγει στον “τάκο” γιατί πίστευε ότι θα φύγει.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Πέμπτης (06/04)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα