Ελευθερία Ελευθερίου: Οι μοντελικές πόζες στη Σαντορίνη, με παρτενέρ “έκπληξη”

Ελευθερία Ελευθερίου: Οι μοντελικές πόζες στη Σαντορίνη, με παρτενέρ “έκπληξη”
Ελευθερία Ελευθερίου Instagram / @eleftheria_elle

Η Ελευθερία Ελευθερίου μάγεψε τους ακόλουθούς της στο Instagram με τις απίστευτες πόζες της στη Σαντορίνη. Ποιον πρώην συμπαίκτη της από το Survivor All Star έχει για παρέα.

Στη Σαντορίνη βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία συμμετείχε φέτος στο Survivor All Star, αν και έφυγε νωρίς.

Η διάσημη τραγουδίστρια περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στον δημοφιλή προορισμό, απολαμβάνοντας την απίστευτη θέα, τον ήλιο, αλλά και τις βουτιές της στη θάλασσα.

Η ερμηνεύτρια του νέου καλοκαιρινού hit “Sugar Daddy” φαίνεται μαγεμένη από την ομορφιά του νησιά και μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ποζάροντας σαν μοντέλο, σε ένα υψηλό σημείο της Σαντορίνης με θέα το απέραντο γαλάζιο, μάγεψε με τη σειρά της τους ακόλουθούς της με το μαύρο της μπικίνι.

Μάλιστα, η ίδια δεν βρίσκεται μόνη στο νησί, αλλά έχει για παρέα τον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor, Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον οποίον έχει αναπτύξει μια δυνατή φιλία.

Οι δυο τους στήθηκαν μπροστά στον φακό παίρνοντας απίστευτες πόζες και αποδεικνύοντας ότι είναι ένα πολύ φωτογενές ντουέτο.

Τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της έπεσαν “βροχή”, με διάφορους επώνυμους, αλλά και φανς τους, να γράφουν με μεγάλο ενθουσιασμό για το πόσο όμορφες είναι οι φωτογραφίες τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα