Survivor – Ελευθερίου: “Καίει” τη Ρία στις πρώτες της δηλώσεις – “Πώς γνωρίζει τι γίνεται έξω;”

Survivor – Ελευθερίου: “Καίει” τη Ρία στις πρώτες της δηλώσεις – “Πώς γνωρίζει τι γίνεται έξω;”
Ελευθερία Ελευθερίου Glomex

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για την επεισοδιακή είσοδό της στο Survivor All Star και τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, αλλά και για τις κόντρες που είχε με τους συμπαίκτες της. Τι είπε για την Ρία Κολοβού.

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά από την αποχώρησή της από το Survivor All Star πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής (07/04) στην εκπομπή “Πρωινό μας” της Φαίης Σκορδά, η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποχώρησε χθες από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και στη συνέντευξή της αναφέρθηκε τόσο στην θυελλώδη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και όσα έγιναν κατά την είσοδό της στο παιχνίδι, όσο και για το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς, ενώ αναφέρθηκε και στη Ρία Κολοβού, υποστηρίζοντας πως έχει διαφορετική συμπεριφορά πίσω από τις κάμερες.

Η αποχώρησή της και η σχέση με τον Μάριο Πρίαμο

“Τέταρτη φορά και φαρμακερή. Δεν με άφησαν σε ησυχία, ψηφιζόμουν από τη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι. Χωρίς να καταλαβαίνω πάντα τους λόγους. Μέχρι και ο Λιανός μου έλεγε ότι είμαι MVP. Ο Μάριος μου έλεγε πως ό,τι και να κάνω θα ψηφίζομαι, γιατί δεν είμαι αθλήτρια. Δεν συμφωνούσα σε αυτό” είπε για την αποχώρησή της.

“Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στη σχέση μου με τον Μάριο και δεν θα ήθελα να έχει προβληθεί, αλλά ήταν αναπόφευκτο” είπε σχετικά με τον Μάριο Πρίαμο, ενώ για την φαρμακερή ατάκα της “είσαι η ντροπή της Κύπρου”, δήλωσε: Το έχω πει, ε; Δεν ξέρω ποια γυναίκα στη θέση μου δεν θα αντιδρούσε με έναν τέτοιο τρόπο. Δεν θυμάμαι καν τι είχα πει. Το ότι έχω φτάσει στο σημείο να γελάω με αυτά που έγιναν με τον Μάριο σημαίνει ότι είμαι σε καλό δρόμο”.

Η Ελευθερία Ελευθερίου για τους συμπαίκτες της

“Σε ό,τι αφορά τον Στάθη Σχίζα θέλω να πω ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τόσο τραγικό, ώστε να το μεγαλοποιήσουν τόσο. Ένιωθα απειλή από τους συμπαίκτες μου από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδ, υπήρχε μια τέτοια στάση από τους συμπαίκτες μου. Με πείραξε που, ενώ ο Μάριος γνώριζε ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό αυτό για τον Στάθη, δεν πήρε θέση” είπε για την οικειοθελή αποχώρηση του πρώην συμπαίκτη της.

Όσο για την κόντρα της με την Ρία Κολοβού είπε: “Η Ρία παίζει ένα πάρα πολύ άσχημο παιχνίδι, το οποίο το είδα να έρχεται από μακριά. Πώς γίνεται η Ρία να γνωρίζει τι γίνεται έξω; Μήπως φταίει η παρέα που έκανε με τον Γκότση; Η Ρία είναι άλλος άνθρωπος, όταν κλείνουν οι κάμερες.

“Ο Νίκος Μπάρτζης, όταν αλλάξαμε ομάδες και πήγε στους Μπλε, τον είδα να αναπνέει και να φεύγει από μία μαυρίλα. Πριν φύγουμε για το συμβούλιο μου είπε ότι αδίκως με ψήφισε” δήλωσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα