Survivor Spoiler: Κερδίζουν την αποψινή ασυλία κάνοντας “περίπατο”

Survivor Spoiler: Κερδίζουν την αποψινή ασυλία κάνοντας “περίπατο”
Survivor All Star instagram @survivorgreece

Χάος θα επικρατήσει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (24/4) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις.

Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, η ένταση θα είναι τεράστια, με τους παίκτες να τσακώνονται, λίγα λεπτά μετά την άφιξή τους στην κοινή παραλία.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Survivor, το βράδυ της Κυριακής, όταν πραγματοποιήθηκε το πάρτι της Ένωσης. Ο Στέλιος Ρόκκος ταξίδεψε από την Ελλάδα στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να προσφέρει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα στους Μπλε και τους Κόκκινους.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Γιώργος Λιανός δεν δίστασε να προκαλέσει τον Ρόκκο σε μια μονομαχία των δύο στον τελικό στόχο του επόμενου αγωνίσματος.

Ειδικότερα, όπως βλέπουμε στο νέο trailer, ο Στέλιος Ρόκκος αποδέχθηκε την πρόκληση του Γιώργου Λιανού και θα βρεθεί στον στίβο μάχης απέναντί του.

Στο αγωνιστικό σκέλος, θα παρακολουθήσουμε έναν έντονο αγώνα για την πρώτη ασυλία, όπου δεν θα λείψουν οι φωνές και οι κόντρες.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Στο αποψινό πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι Κόκκινοι θα είναι οι νικητές του πρώτου αγώνα ασυλίας εβδομάδας και μάλιστα με μεγάλη διαφορά στο σκορ.

Έτσι, οι Μπλε θα οδηγηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας (24/4)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα