Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει την ασυλία – Ποιος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει την ασυλία – Ποιος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Οι έξι εναπομείναντες παίκτες του "Survivor 4" θα μπουν στο στίβο μάχης διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Ποιος θα την πάρει και ποιον συμπαίκτη του θα υποδείξει ως υποψήφιο για αποχώρηση.

Μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας θα δώσουν το βράδυ της Δευτέρας (14/06) οι παίκτες του “Survivor 4”, που πλέον είναι έξι μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα.

Πριν και μετά από το αγώνισμα ασυλίας, θα δούμε διαφωνίες και εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη να σχολιάζουν αρνητικά την παρέα των “amigos”, δηλώνοντας πως οι φίλοι της Καρολίνας δεν στεναχωρέθηκαν ιδιαίτερα με την αποχώρησή της.

Επίσης, στο συμβούλιο του νησιού του “Survivor 4”, όπου θα μάθουμε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, θα σημειωθεί μεγάλη ένταση ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που θα ανταλλάξουν βαριά λόγια μεταξύ τους με αφορμή τα παραπάνω.

Survivor 4 – Spoiler: Ποιος θα πάρει την ασυλία και ποιον θα υποδείξει

Οι έξι εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα μπουν, απόψε, στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, την ατομική ασυλία θα κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης και ο παίκτης που θα υποδείξει ως τον πρώτ υποψήφιο προς αποχώρηση θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα