Survivor: Στα άκρα οι Μπλε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – “Σήμερα θα γίνω εγώ αρχηγός”

Survivor: Στα άκρα οι Μπλε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – “Σήμερα θα γίνω εγώ αρχηγός”
Στιγμιότυπο από το Survivor 5 glomex - skai tv

Απίστευτη ένταση μεταξύ Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και σύσσωμης της μπλε ομάδας κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος του Survivor. Οι παίκτες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια.

Γεμάτο εντάσεις ήταν το νέο επεισόδιο του Survivor, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/05), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων και των τσακωμών βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος δέχτηκε “πυρά” από παντού.

Ο παίκτης των Μπλε δημιούργησε ξανά εντάσεις και το κλίμα στην ομάδα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο.

Οι παίκτες των δύο ομάδων βρέθηκαν στον χώρο των αγωνισμάτων για το αγώνισμα επάθλου. Εκεί υπήρξε μεγάλη ένταση, με τους παίκτες της μπλε ομάδας να γίνονται μαλλιά κουβάρια…

Σύσσωμη η μπλε ομάδα ξέσπασε κατά του make-up artist για το γεγονός ότι ο παίκτης ήθελε να ματσάρει στο αγώνισμα από μόνος του. Αυτό προκάλεσε ένα ντόμινο εκρήξεων, αφού όλοι στράφηκαν εναντίον του.

Βασικοί πρωταγωνιστές του καβγά ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου… “Αφού είστε όλοι αρχηγοί, θα γίνω και εγώ σήμερα αρχηγός και θα ματσάρω κάποιον, δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σας”, είπε ο Κωνσταντίνος.

Σύντομα μπήκε στο… πανηγύρι κι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος προς έκπληξη πολλών, υπερασπίστηκε τον Κωνσταντίνο.

Η ένταση ξεπέρασε τα όρια, με φωνές από όλες τις πλευρές. «Σε αυτόν εδώ πας να εξηγήσεις; Ξέρουμε ότι το κάνεις για να παραμείνεις στο παιχνίδι και να γίνει ριάλιτι. Λέω λόγια σου» είπε η Ασημίνα, με τον Κωνσταντίνο να απαντά: «Τι λες μωρή τρελή; Τι λέει το στόμα σου; Μωρή γιατί μιλάς έτσι; Εκτίθεσαι κακομοίρα».

Ο Σπύρος ανέφερε ότι είναι παιχνίδι διασκέδασης κι ο Άρης Σοϊλέδης έγινε έξαλλος, καθώς ανέφερε πως παλεύουν για το φαγητό στο Survivor 5 και δεν είναι ένα απλό παιχνίδι.

Κάπου εκεί ενεπλάκη κι ο Νίκος Γιάννης, με τον Κωνσταντίνο να τον αποκαλεί «ποντικομαμή».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα