Survivor: Τα πάνω κάτω στους Μπλε – “Με έβγαλε υποψήφιο για να καλύψει τον κ@@ο του”

Survivor: Τα πάνω κάτω στους Μπλε – “Με έβγαλε υποψήφιο για να καλύψει τον κ@@ο του”
Survivor All Star Facebook / @Survivor Greece

Εντάσεις και αλληλοκατηγορίες στους Μπλε, οι οποίοι μετρούν ήδη τέσσερις υποψήφιους. Στη "μάχη" για την τελευταία ασυλία της εβδομάδας οι ομάδες του Survivor All Star. Δείτε το trailer της Τρίτης (14/03).

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star απόψε, Τρίτη (14/03), στον ΣΚΑΙ.

Η ομάδα των Μπλε βρίσκεται σε “αναμμένα κάρβουνα”, κάτι που φαίνεται πως έχει αντίκτυπο και στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς στο χθεσινό επεισόδιο έχασαν και τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο του Γιώργου Ασημακόπουλου και των παραπόνων που έκανε προς την ομάδα του, ενώ χθες βγήκαν στον “τάκο” τρεις ακόμη υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους Μπλε.

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, οι εντάσεις μεταξύ των παικτών συνεχίζονται, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη να κατηγορούν ο ένας τον άλλον.

“Ο Παναγιώτης πιστεύω είναι αγνώμων και αχάριστος. Τρεις βδομάδες τώρα τον υποστηρίζω δίχως αύριο και με την πρώτη ευκαιρία, για να καλύψει τον ποπό του, με έβγαλε προτεινόμενο ακούγεται να λέει ο Βασάλος.

Από την άλλη, ο Κωνσταντινίδης αναφέρει: Ο Κωνσταντίνος παρακινεί λίγο τις ψηφοφορίες και δεν ήθελε να φανεί αυτό. Καλά κάνουν οι Κόκκινοι και μας κοροϊδεύουν και μας κράζουν”.

Απόψε, οι δύο ομάδες θα “ριχτούν” στη μάχη για την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας. Ποια ομάδα θα κερδίσει και ποιοι θα είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις Μπλε και είναι οι εξής: Γιώργος Ασημακόπουλος, Τζο Μαριδάκη, Κωνσταντίνος Βασάλος, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (14/03)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα