Survivor Τελικός: Ηλίας ή Σάκης – Τα προγνωστικά των παλιών παικτών

Survivor Τελικός: Ηλίας ή Σάκης – Τα προγνωστικά των παλιών παικτών

Ηλία Μπόγδανο ή Σάκη Κατσούλη θέλουν για νικητή του τελικού του Survivor 4 οι πρώην παίκτες. Οι απαντήσεις που έδωσαν.

Όλοι σχεδόν οι παλιοί παίκτες έδωσαν το “παρών” στον τελικό του Survivor 4, που πραγματοποιείται στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου απόψε, Δευτέρα (05/07), στον ΣΚΑΙ.

Οι παλιοί παίκτες φωτογραφήθηκαν έξω από τον κατάμεστο χώρο του μεγάλου τελικού, αν και υπήρξαν “ηχηρές” απουσίες για μια ακόμη φορά, με αρκετά ονόματα να λείπουν.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε στην έναρξη της βραδιάς τους δύο φιναλίστ, τον Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο, τους γονείς και φίλους τους, αλλά και τους πρώην Survivors, οι οποίοι δήλωσαν ποιον “βλέπουν” νικητή.

Ο Γιώργος Κορόμι ανέφερε πως είναι σαφώς πιο κοντά με τον Ηλία Μπόγδανο, αλλά θεωρεί πως πρόκειται για ντέρμπι, καθώς και ο Σάκης Κατσούλης είναι πολύ δυνατός παίκτης.

“Τους είπα: παιδιά εσείς οι δύο είστε. Κοίταξα στα μάτια τον Σάκη και του είπα: το ‘χεις. Μετά κοίταξα τον Ηλία και του είπα: το ‘χεις. Και οι δύο το ‘χουν! Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ κοντά με τον Ηλία και οι στιγμές μας είναι πολύ περισσότερες. Με τον Σάκη ήρθα κοντά τον τελευταίο καιρό, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία. Είναι και οι δύο καταπληκτικοί, στα αγωνίσματα δεν παίζονται και είναι φοβερά παιδιά”, ανέφερε ο Κόρο.

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Παύλος Γαλακτερός: “Είναι μεγάλο ντέρμπι, είναι πολύ δυνατοί παίκτες και πολύ καλά παιδιά. Αλλά εγώ έχω έρθει πολύ κοντά με τον Ηλία. Τον αγαπάω πάρα πολύ και θέλω πολύ να κερδίσει.

Από την άλλη, ο Τριαντάφυλλος στήριξε ανοιχτά τον Σάκη Κατσούλη λέγοντας: “Για να είμαι ειλικρινής, είναι πολύ σημαντικό και για τα δύο παιδιά εδώ που έχουν φτάσει, αλλά αυτός που θέλω να το κερδίσει είναι ο Σάκης. Το είχα πει και στη Μαριαλένα ότι θα την στηρίξω, αλλά της είπα ότι όταν ο Σάκης πάει τελικό θα στηρίξω εκείνον. Επειδή ξέρω τι δουλευταράς είναι και πόσα έχει περάσει στη ζωή του και πόσο τίμιο παιδί είναι, θέλω να τον στηρίξει όλη η Ελλάδα και η Κύπρος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα