Survivor: Τι έχουν τα έρμα και χτυπάνε – Η αποχώρηση της Ροδάνθης

Survivor: Τι έχουν τα έρμα και χτυπάνε – Η αποχώρηση της Ροδάνθης
Η Κατερίνα Δαλάκα στο αγώνισμα της ελληνικής ομάδας με εκείνη της Κολομβίας Survivor

Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Δαλάκα, σοβαρός τραυματισμός του Πάνου στον αγώνα με την Κολομβία και μια αποχώρηση μετά από επτά φορές στο "ντάκο" για τη Ροδάνθη

Με δύο τραυματισμούς και μια αποχώρηση το Survivor το βράδυ της Πέμπτης, σε έναν αγώνα μεταξύ των Ελλήνων παικτών με εκείνους της Κολομβίας. Η ημέρα δεν είχε αγώνισμα των Διασήμων έναντι των Μαχητών, αλλά αγώνα μεταξύ των δύο χωρών, στον οποίο η ελληνική ομάδα κέρδισε με… απώλειες.

Αρχικά ήταν ο Πάνος των Μαχητών, που στην έναρξη του αγωνίσματος παραπάτησε και έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας την ανησυχία των υπόλοιπων παικτών. 

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Στη συνέχεια, στο αγώνισμα που έκρινε και τη νίκη, η Κατερίνα Δαλάκα χτύπησε στο κεφάλι και ένιωσε ζαλάδα και αδιαθεσία. Αργότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού ανέφερε πως η παίκτρια των Διασήμων δεν μπόρεσε να παρευρίσκεται, ενώ παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε τον τραυματισμό της Δαλάκα:

Τέλος, μπορεί να αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να αποχωρήσει, αφού έμεινε στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor ακόμη και απέναντι στον Νάσο Παπαργυρόπουλο (για πολλούς φαβορί για την τελική πεντάδα), η Ροδάνθη όμως δεν κατάφερε να βγει νικήτρια και μετά από επτά συνεχόμενες ψηφοφορίες.

Δείτε την ανακοίνωση της αποχώρησης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα