Survivor: Το παράπονο του Σοϊλέδη και τα λόγια που “λύγισαν” τη Ναυσικά

Survivor: Το παράπονο του Σοϊλέδη και τα λόγια που “λύγισαν” τη Ναυσικά
Glomex

Η αδικία που ένιωσε ο Άρης Σοϊλέδης από τους δύο φίλους του και τα λόγια του στο συμβούλιο του νησιού, έκαναν τη Ναυσικά Παναγιωτοπούλου να δακρύσει.

Ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor γεμάτο εντάσεις, αλλά και ανατροπές, παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης (06/04) στον ΣΚΑΪ.

Η ένταση που προκλήθηκε μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά το τέλος του αγωνίσματος, έγινε αντικείμενο συζήτησης στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Άρης, θεωρώντας τη Ναυσικά και τον Απόστολο δύο από τους πιο στενούς φίλους του στο ριάλιτι επιβίωσης, ένιωσε αδικημένος που κανείς από τους δύο “δεν βγήκε μπροστά” να τον υποστηρίξει.

Έτσι, η Ναυσικά θέλησε να αποσαφηνίσει τη θέση της, ωστόσο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. “Μετά το τέλος του αγώνα είμαστε 19 άτομα και τσακώνονται ασταμάτητα. Δεν σταματάει αυτό το πράγμα και για αυτό τον λόγο δεν πήρα θέση εκείνη τη στιγμή γιατί ήθελα να λήξει όσο πιο γρήγορα γινόταν και με το που έληξε αυτό το πράγμα, το πρώτο που έκανα ήταν να πιάσω την Ασημίνα και να της πω πως κατά τη δική μου άποψη είναι λάθος”, είπε αρχικά η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

“Άρη, επειδή αυτό το πράγμα θα συζητηθεί και στην καλύβα, πιστεύεις ότι δεν θα πάρω τη θέση του δίκαιου; Επειδή έχουμε κοιμηθεί μαζί θα έπρεπε με ξέρεις λίγο παραπάνω. Βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα και δεν θα έπρεπε να τα βγάζεις. Θα έπρεπε να σκεφτείς λίγο και τη δική μου θέση, πως ένιωθα κι εγώ εκείνη την ώρα και όχι μόνο πως ένιωθες εσύ εκείνη τη στιγμή”, συμπλήρωσε, ενώ το λόγο αργότερα πήρε ο Απόστολος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα