Survivor Trailer: Εκτός εαυτού η Ασημίνα – “Θρίλερ” με την αποχώρηση

Survivor Trailer: Εκτός εαυτού η Ασημίνα – “Θρίλερ” με την αποχώρηση
Survivor YouTube

Σε τεντωμένοι σχοινί οι ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor. Ένταση στο αποψινό αγώνισμα του επάθλου. Μαινόμενη η Ασημίνα επιτίθεται στον Νίκο.

Συναρπαστικό αναμένεται το νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (28/06) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ενώ, παράλληλα, θα μάθουμε και ποιος παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Οι έξι εναπομείναντες παίκτες επιστρατεύουν κάθε στρατηγική που θα μπορούσε να τους φτάσει στον ημιτελικό και φυσικά στη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου στον τελικό του reality επιβίωσης, όμως όπως βλέπουμε στο trailer, αυτό δεν φαίνεται να αρέσει σε όλους, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να “ζητάει τα ρέστα” από τον Νίκο Γιάννη επειδή δεν την προστάτευσε στο χθεσινοβραδινό Συμβούλιο του Νησιού.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τους παίκτες στο αγώνισμα επάθλου, όμως η ένταση δεν θα αργήσει και η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα επιτεθεί φραστικά στον Νίκο Γιάννη, ζητώντας του να σταματήσει να ασχολείται μαζί της.

Άρης Σοϊλέδης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Νίκος Γιάννης και Μαίη Εμμανουηλίδου θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ψήφο του τηλεοπτικού κοίνού και ένας από αυτούς θα αποχαιρετήσει οριστικά τους συμπαίκτες του και τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor: Δείτε το trailer της Τρίτης (28/06)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα