Survivor Trailer: Έλληνες και Τούρκοι σε ένα ξεχωριστό αγώνα – Ανατροπές στην αποχώρηση

Survivor Trailer: Έλληνες και Τούρκοι σε ένα ξεχωριστό αγώνα – Ανατροπές στην αποχώρηση
Survivor 4 Glomex

Ένα μεικτό αγώνισμα ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες του "Survivor 4" θα παρακολουθήσουμε απόψε. Μια αποχώρηση αλλάζει τις ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο. Τι θα δούμε.

Οι “φιλίες” βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων στην παραλία του “Survivor 4”, ενόψει και της αποχώρησης που θα δούμε το βράδυ της Τετάρτης (02/06), για την οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει κάποια spoilers.

Συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι κατηγορούν τους Μπλε για λυκοφιλίες, με τον Σάκη Κατσούλη να αναφέρει πως δεν πιστεύει ότι η σχέση των “amigos” είναι αληθινή. “Φιλία είναι να λες στον άλλον κατάμματα και κατάμουτρα αυτό που σε πειράζει και όχι πίσω από την πλάτη του”, σχολιάζει με τη σειρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη παρέα “φίδια”.

Την ίδια στιγμή, ένα αγώνισμα επάθλου ενώνει για μία ακόμα φορά τις ελληνικές με τις τούρκικες ομάδες. Παλιοί γνώριμοι ξανασμίγουν και οι Μπλε με τους Κόκκινους αναμετρούνται στο στίβο μάχης με πάθος. Όπως βλέπουμε και στο trailer του νέου επεισοδίου του “Survivor 4”, καλεσμένος θα είναι και ο Τούρκος παρουσιαστής Μουράτ, που θα δώσει τη δική του πνοή στο μεικτό παιχνίδι. Ποια θα είναι η νικήτρια ομάδα του επάθλου;

Μετά την τρομερή αναμέτρηση, οι παίκτες θα παραβρεθούν στο Συμβούλιο του νησιού. Ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης, η Μαριαλένα και η Καρολίνα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ποιος θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ;

Survivor 4: Δείτε το trailer της Τετάρτης (02/06)

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα