Survivor Trailer: Έξαλλος ο Κόρο με τους “amigos” – Επιστρέφουν οι αποχωρήσεις

Survivor Trailer: Έξαλλος ο Κόρο με τους “amigos” – Επιστρέφουν οι αποχωρήσεις
Ο Γιώργος Κορόμι στο Survivor 4 Youtube / @Skai.gr

Ενοχλημένος με τη συμπεριφορά της Καρολίνας και του Ασημακόπουλου ο Κόρο στο "Survivor 4". Αγώνισμα ασυλίας, συμβούλιο και ψηφοφορία στο νέο επεισόδιο.

Ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο του “Survivor 4” θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας (31/05), από το οποίο δεν θα λείψει η αδρεναλίνη και οι εντάσεις.

Όπως βλέπουμε στο trailer του “Survivor 4”, ο Γιώργος Κορόμι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την παρέα του, τους “amigos”, και ειδικά με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα Καλύβα. Την αλλαγή στη στάση του παρατηρεί και ο Ηλίας Μπόγδανος, αλλά και ο Τριαντάφυλλος που λέει χαρακτηριστικά: «Μετά από καιρό θα πω “Κόρο είσαι μάγκας”».

«Έχω ενοχληθεί με τη συμπεριφορά του Ασημακόπουλου και της Καρολίνας. Βλέπω μία Καρολίνα που δεν ξέρει να χάνει, ειδικά από την Ελένη Χαμπέρη την πειράζει περισσότερο. Εγώ δεν θα κάνω. Τα είδα μία, δύο, τρεις, δεκατρείς», ακούγεται να λέει ο Κόρο, ο οποίος προσθέτει πως δεν μπορεί να το παίζει καλός για να μην νευριάσει τους άλλους.

Επίσης, από σήμερα επιστρέφουν οι αγώνες ασυλίας, όπως και οι αποχωρήσεις. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη βδομάδα η ροή του “Survivor 4” βγήκε εκτός προγράμματος με το αγώνισμα Ελλήνων – Τούρκων και είδαμε, όχι μόνο να μην αποχωρεί κανείς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αλλά και τεράστια έπαθλα στους παίκτες.

Έτσι, απόψε θα δούμε και πάλι τις δύο ομάδες να παρευρίσκονται στο συμβούλιο του νησιού, όπου θα κληθούν να ψηφίσουν.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Δευτέρας (31/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα