Survivor Trailer: “Εξόριστος” από την ομάδα των Μπλε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Survivor Trailer: “Εξόριστος” από την ομάδα των Μπλε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ glomex

Συνεχίζεται η ένταση στην ομάδα των Μπλε, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να εκφράζει ανοιχτά τα παράπονά του για τη στάση των συμπαικτών του. Για θυματοποίηση κάνει λόγο ο Άρης Σοϊλέδης.

Σε πλήρη απομόνωση φαίνεται πως βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος για άλλη μια φορά έχει μπει στο στόχαστρο των συμπαικτών του στο Survivor εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Αυτή τη φορά, η αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και η δική του παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης δεν φάνηκε να ικανοποιεί τους παίκτες της μπλε ομάδας, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος, οι συμπαίκτες του τού φωνάζουν, τον βρίζουν και τον απομονώνουν.

“Οι συμπαίκτες μου δεν χάρηκαν καθόλου με την παραμονή μου στο παιχνίδι, μα καθόλου. Δεν με ρωτάνε αν θέλω να φάω! Όταν εσείς οι ίδιοι με φωνάζετε, με βρίζετε, με απομονώνετε..”, ακούγεται να λέει ο νέος παίκτης του Survivor στο trailer του επεισοδίου του Σαββάτου, με τον Άρη Σοϊλέδη να σχολιάζει πως “ίσως να έχει στο μυαλό του ότι αν θυματοποιηθεί ο κόσμος να είναι μαζί του, διαφωνώ πολύ με αυτή την άποψη αν το έχει σκεφτεί αυτό”.

Η ένταση όμως δεν λείπει ούτε και από το πρώτο αγώνισμα επάθλου, καθώς όπως φαίνεται στο trailer, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Τάκης Καραγκούνιας πετάει άμμο στο πρόσωπο του αντιπάλου του.

Survivor: Δείτε το trailer του Σαββάτου (09/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα